• Knaus :
  • terug naar overzicht

Sudwind 420 QD

Met exclusief Campolife voordeel oplopend tot € 6.047

LEEGGEWICHT *

1136 KG

BREEDTE

232 CM

TOTALE LENGTE

643 CM

Ervaar de luxe van een Knaus Südwind caravan

De Knaus Südwind is al ruim vijftig jaar een van de meest populaire typen caravans. De caravan is dan ook vervaardigd uit eersteklas materialen en met echt vakmanschap ontwikkeld. Het interieur is van hoge kwaliteit, met massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels. Ook heeft de caravan optimale ventilatie. Toch zit u er met wat kouder weer warmpjes bij. Wat er nog te verbeteren valt aan deze caravan? Eigenlijk helemaal niets. Koop uw Knaus Südwind bij Campolife en profiteer van een all-inclusive aanbod, dus zonder bijkomende kosten. Uw caravan wordt zeer compleet uitgevoerd.

Kies uit de verschillende modellen van de Knaus Südwind caravan

Bij Campolife vindt u verschillende modellen van Knaus Südwind. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Knaus Südwind 420 QD 60 Years? Het LED-lichtconcept en de natuurlijke houttinten van dit model zorgen voor een prachtige uitstraling. Daarnaast heeft de caravan een hoogwaardige basisuitrusting met onder andere een centrale servicebox, Pro-Tec frame, zelfstellende remmen, krasvaste vloer en een fijn keukenblad. Daarnaast is ook de Knaus Sport Silver Selection een favoriet onder vele caravanliefhebbers. Voor wat voor model u ook kiest, bij de caravans van dit merk is er altijd voldoende ruimte en kunt u met het hele gezin op pad. Naargelang het model is de caravan namelijk standaard uitgerust met drie, vier of vijf slaapplaatsen en er is voldoende ruimte voor het opslaan van boodschappen, kleding en alles wat u verder nog nodig heeft voor een heerlijke kampeervakantie.

Kom langs in onze showroom

Wanneer u voor een Knaus Südwind caravan kiest, haalt u een caravan van hoogwaardige kwaliteit in huis die van alle gemakken is voorzien. Bent u benieuwd naar onze modellen? Kom dan langs in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier vindt u zowel nieuwe caravans als occasion modellen. Heeft u vragen? Bel dan naar 0186 – 604000.

Südwind 420 QD

Exclusieve AL-KO actie bij Campolife:
UW VEILIGHEID IS ONS GELD WAARD

Nu veel jubileumvoordeel
bij Campolife

Krijg extra voordeel bij Campolife::
KNAUS WAARDECHEQUE

Waardecheque
t.w.v. 500,- euro

Campolife verkoopteam
Boven v.l.n.r.: Pierre Brinkman, Richard Boonman, Eric Perrel en Marcel van Beers
Onder v.l.n.r: Arnold Kriens en Cliff Rikkers
Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder