• Dethleffs :
  • Terug

Avantgarde 510 LE

RIJKLAARGEWICHT

1347 KG

BREEDTE

230 CM

TOTALE LENGTE

762 CM

Camper Avantgarde 510 LE

Actieprijs nu voor €27.890,-

De Dethleffs Camper Avantgarde is het ideale voertuig voor een zorgeloze vakantie. Deze camper heeft een rijkelijk uitgeruste standaarduitvoering. Voorzien van veilige en praktische basisuitrusting zoals het AL-KO chassis met stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, de krachtige verwarming, de boiler en de royale 142 liter koelkast met apart vriesvak. Aangevuld met het luxe Avantgarde pakket met o.a. vloerverwarming, 17“ aluminium velgen en chique gladde buitenbeplating in zilver, zal het u aan niets ontbreken.

Luxe en comfort

De luxe van een hotel terwijl u verblijft in de vrije natuur, dat is wat u kunt verwachten van de Dethleffs camper Avantgarde. Deze luxe camper biedt een ruime en comfortabele leefruimte. De Camper Avantgarde 510 EL heeft aan de voorkant een ruime zithoek welke u gemakkelijk kunt ombouwen tot een groot tweepersoonsbed. Aan de achterkant zijn twee eenpersoonsbedden (van 85 cm breed), waardoor dit model ideaal is voor een gezin met 4 personen.

Ervaar zelf het luxe gevoel van de Avantgarde

Naast de Dethleffs camper Avantgarde vindt u bij ons een ruim aanbod aan talloze andere caravans van dit merk. Wat u ook zoekt op kampeergebied, in het assortiment van Campolife vindt u het.

Bekijk de brochure

Camper Avantgarde 510 LE

Neem contact met ons op voor een antwoord op al uw kampeervragen

Is dit model de ideale caravan voor u? Of wellicht een andere camper of caravan die nóg beter bij uw wensen past? De specialisten in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam, adviseren u graag. Wilt u vooraf alvast advies inwinnen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0186 – 604000. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen.

Campolife verkoopteam
Boven v.l.n.r.: Pierre Brinkman, Richard Boonman, Eric Perrel en Marcel van Beers
Onder v.l.n.r: Arnold Kriens en Cliff Rikkers
EXTRA OPEN
ZONDAG 24 OKT.
11:00 – 17:00
Popup Image