• Dethleffs :
  • Terug

C'Joy 410 LK

RIJKLAARGEWICHT

841 KG

BREEDTE

212 CM

TOTALE LENGTE

624 CM

C'Joy 410 LK

Nu voor €16.790,-

Dethleffs C’Joy, meer met minder is het motto! Minder gewicht, lagere prijs, gewoon genieten van je nieuwe caravan. De C’joy heeft alles om van de vrijheid te kunnen genieten. En mede door zijn compacte afmetingen en zijn lagere gewicht door veel auto’s te trekken, veelal volstaat rijbewijs B. Hij biedt voldoende plaats voor twee tot vier personen. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Zo wordt vakantie nog leuker!

De Dethleffs C’Joy, ideaal voor de beginnende én ervaren kampeerder

De pluspunten:

  • De ideale start voor de caravan kampeerder: voordelig in aanschaf en alles erop en eraan
  • Ook voor smalle straten en bergpassen: met 212 cm breedte één van de smalste caravans in zijn klasse
  • Lichtgewicht: veelal met een normaal B-rijbewijs mogelijk (afhankelijk van het trekkend voertuig)
  • Beter beschermd: het dak, de voor- en achterzijde zijn van het bestendige GFK materiaal
  • Meenemen wat u wenst: met veel opbergruimte en bagagecapaciteit neemt u mee wat u nodig denkt te hebben

Eenvoudig en mooi

Dat eenvoud mooi kan zijn, bewijst de Dethleffs C’Joy vooral in het interieur. Lichte contrasterende kleuren bij de werkbladen en bovenkasten gecombineerd met een sfeervol houtdecor geven het interieur een moderne, frisse uitstraling. Twee stofferingen in lichtgrijs, gecombineerd met antraciet of een meer kleurrijk accent, turquoise blauw, geven het moderne interieur een gezellige sfeer

C’Joy 410 LK

C’Joy 410 LK

Achterin in dit model bevinden zich de stapelbedden, voorin een treinzit die eenvoudig omgebouwd kan worden tot een tweepersoonsbed. Deze caravan is daarom perfect voor families. Eenvoudig maar voldoende: de Dethleffs C’Joy heeft alles aan boord wat nodig is voor een comfortabele vakantie op de camping.

Bekijk de Dethleffs C’Joy in onze showroom

Zoekt u naar een voordelige, compacte en lichtgewicht caravan? Dan is de Dethleffs C’Joy perfect voor u. Bekijk de verschillende uitvoeringen van deze eenvoudige maar fraaie caravan, en zijn broers de Dethleffs C’Go en de Dethleffs Nomad, in de showroom van Campolife in Heinenoord. U zult op slag verliefd worden op deze stijlvolle caravan. Daarnaast vindt u in de showroom ook de prachtige Dethleffs Avantgarde camper. Wilt u voordat u langskomt eerst iets vragen? Bel dan gerust naar 0186 – 604000.

Campolife verkoopteam
Boven v.l.n.r.: Pierre Brinkman, Richard Boonman, Eric Perrel en Marcel van Beers
Onder v.l.n.r: Arnold Kriens en Cliff Rikkers
EXTRA OPEN
ZONDAG 24 OKT.
11:00 – 17:00
Popup Image