• Knaus :
  • Terug

Sudwind 60 Years 420 QD

RIJKLAARGEWICHT

1199 KG

BREEDTE

232 CM

TOTALE LENGTE

647 CM

420 QD Südwind 60 YEARS

Nu van €29.317,- voor €23.670,- (uw voordeel is €5.647,-)

Een van de eerste caravanmodellen en vandaag de dag nog steeds een echt succesverhaal: De SÜDWIND inspireert al bijna 60 jaar met steeds weer nieuwe uitrustingskenmerken, innovatieve technologieën en design highlights. Als een echt icoon en uitvoerig uitgerust jubileummodel, overtreft de 60 YEARS dit jaar bij wijze van spreken zichzelf.

Het interieur is van hoge kwaliteit, met massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels. Ook heeft de caravan optimale ventilatie. Toch zit u er met wat kouder weer warmpjes bij. Wat er nog te verbeteren valt aan deze caravan? Eigenlijk helemaal niets. Koop uw Knaus Südwind bij Campolife en profiteer van bovenstaand voordeel.

Kies uit de verschillende modellen van de Knaus Südwind caravan

Bij Campolife vindt u verschillende modellen van Knaus Südwind. Daarnaast is ook de Knaus Sport een favoriet onder vele caravanliefhebbers. Voor wat voor model u ook kiest, bij de caravans van dit merk is er altijd voldoende ruimte en kunt u met het hele gezin op pad. Naargelang het model is de caravan namelijk standaard uitgerust met drie, vier of vijf slaapplaatsen en er is voldoende ruimte voor het opslaan van boodschappen, kleding en alles wat u verder nog nodig heeft voor een heerlijke kampeervakantie.

Kom langs in onze showroom

Wanneer u voor een Knaus Südwind caravan kiest, haalt u een caravan van hoogwaardige kwaliteit in huis die van alle gemakken is voorzien. Bent u benieuwd naar onze modellen? Kom dan langs in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier vindt u zowel nieuwe caravans als occasion modellen. Heeft u vragen? Bel dan naar 0186 – 604000.

420 QD Südwind 60 Years
Campolife verkoopteam
Boven v.l.n.r.: Pierre Brinkman, Richard Boonman, Eric Perrel en Marcel van Beers
Onder v.l.n.r: Arnold Kriens en Cliff Rikkers
EXTRA OPEN
ZONDAG 24 OKT.
11:00 – 17:00
Popup Image