Actie pakketten op alle nieuwe caravans!

Actie pakketten op alle nieuwe caravans nu Campolife 10 jaar bestaat. Wij hebben iets te vieren! Wat gaat de tijd snel. Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat wij als Campolife het stokje overnamen van onze memorabele voorganger Campoworld. Daarmee hebben we als bedrijf zelfs al meer dan 10 jaar ervaring binnen de kampeerbranche.

Actie pakketten op alle nieuwe caravans

Speciaal voor ons jubilee hebben we, in samenwerking met onze leveranciers, mooie actie pakketten kunnen samenstellen op alle nieuwe Dethleffs, Fendt en Knaus caravans. De pakketten verschillen per merk en type caravan. Uw feestvoordeel kan oplopen tot vele duizenden euro’s, ten opzichte van een vergelijkwaardig uitgeruste caravan, welke u elders koopt!

Luifel of caravan mover

Wat dacht u van een mooie vaste luifel op uw nieuwe Fendt of Knaus caravan? Bij aankomst op de camping hoeft u de luifel alleen maar uit te draaien en binnen een oogwenk zit u met uw drankje in het zonnetje. Uiteraard heeft u de caravan op zijn plek gemanoeuvreerd met behulp van een caravan mover uit het Campolife assortiment. Gemak dient de mens en we zijn tenslotte op vakantie. En u heeft geluk, want u mag nu kiezen op welke van de twee u de actie korting van € 500,- wilt krijgen!

Geldigheid aanbiedingen

Bent u nieuwsgierig naar al onze mooie actie aanbiedingen van ons jubileumjaar? Alle acties op de nieuwe caravans staan online op onze website in de jubilee folder: https://www.flipgorilla.com/p/26183111565904177/show

Maar natuurlijk kunt u het beste gewoon langskomen in onze sfeervolle showroom, waar wij alle feestaanbiedingen aan u kunnen uitleggen en u precies kunt bepalen welke caravan bij u past.

De aanbiedingen zijn geldig gedurende seizoen 2020 en/of zolang de voorraad strekt.