Bemiddelingsverkoop

Bemiddelingsverkoop – De emotionele waarde van een kampeermiddel

Bemiddelingsverkoop – U schaft een caravan of camper aan om plezier te hebben. Uw kampeermiddel geeft u een gevoel van vrijheid. U kunt tenslotte altijd en ter plekke bepalen wanneer u weggaat en waar u heen gaat. U beleeft met uw kampeermiddel vele plezierige jaren en er worden fijne herinneringen gemaakt. Hierdoor krijgt de caravan of camper een grote emotionele waarde. Daarom is de beslissing om te stoppen met kamperen vaak een moeilijke beslissing. Vaak zijn het omstandigheden die vereisen dat u moet stoppen met kamperen. Dit zijn meestal dingen die we niet in de hand hebben, zoals ziekte, ouderdom, het verlies van werk of het beëindigen van een relatie. En hoe belangrijk is het dan ook dat er een mogelijkheid bestaat om deze last lichter te maken.

Bemiddelingsverkoop – zo werkt het

Als u uw caravan of camper in bemiddelingsverkoop geeft bent u in één keer de volledige zorg omtrent het verkopen van uw caravan of camper kwijt. Omdat de situatie waaronder u uw kampeermiddel moet verkopen meestal niet fijn is voeren zorgen en verdriet vaak de boventoon. Hierdoor bent u niet echt meer in staat om een zakelijke transactie te voeren. En vaak moet u meerdere potentiële kopers thuis, of bij de caravanstalling ontvangen. Als Campolife uw kampeermiddel in bemiddelingsverkoop neemt dan hoeft u slechts eenmaal te bespreken wat u voor uw caravan of camper wilt ontvangen. Daarna bent u hiervan af. Zodra uw kampeermiddel verkocht is wordt het vooraf afgesproken bedrag op uw rekening overgemaakt.
In de tussenliggende tijd staat uw kampeermiddel keurig schoon te blinken in onze showroom. U hoeft uw caravan of camper niet meer te verzekeren, want deze kosten neemt Campolife voor zijn rekening. Verder hoeft u voor campers geen wegenbelasting meer te betalen, heeft u geen onderhoudskosten meer en u bent ook van de kosten van een stalling af.

Campolife ontzorgt

Bent u niet meer in staat om zelf uw caravan of camper naar ons in Heinenoord te brengen? Wij halen dan de camper of caravan kosteloos op, door heel Nederland!
Zodra wij uw kampeermiddel bij ons in de showroom hebben staan wordt deze bij ons op de website geplaatst. Daarnaast plaatsen wij uw kampeermiddel ook nog eens op een tiental andere commerciële websites, waaronder marktplaats. Daardoor komt deze direct onder de aandacht van vele potentiële kopers. En gedurende het jaar organiseren wij regelmatig acties, occasionshows en andere verkoop gelegenheden. Hierdoor hebben wij een enorme toeloop van geïnteresseerde klanten.
Kortom, succes verzekerd!
Wilt u een keer praten over de mogelijkheden die Campolife u te bieden heeft qua bemiddelingsverkoop? Neemt u dan contact op met Arnold Kriens via telefoonnummer 0186 60 4000. U kunt ook een mail sturen naar akriens@campolife.nl

Terug naar het overzicht

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image