Kies voor het avontuur

Sunlight is de jongste telg uit de Hymer familie (o.a. Hymer, Laika en Dethleffs campers). Sunlight werd in 2004 geïntroduceerd om ook voor smallere budgetten camperbezit bereikbaar te maken. Het merk is met zijn hippe en vooruitstrevende buscampers en vans ook zeer populair onder jongere doelgroepen, terwijl de halfintegraal campers kunnen wedijveren met de topmerken.

De Sunlight buscampers en campers worden sinds 2006 geproduceerd in de splinternieuwe Hymer assemblagefaciliteit in het Duitse Neustadt, nabij Dresden.

Waarom Sunlight

  • Hoge kwaliteit (onderdeel Hymer groep)

  • Modern, sportief en dynamisch

  • Veel oog voor veiligheid

  • Diverse indelingen en prijsklassen

  • Prijsvriendelijk

  • Mooie uitstraling

Sunlight bij Campolife

Sunlight is één van de twee topmerken campers bij Campolife. Sinds 2022 is Campolife de officiële Sunlight dealer voor Zuid-Holland en ruime omgeving. In de speciale campershowroom op de 1e verdieping vindt u diverse modellen buscampers en campers tentoongesteld. Het ervaren Campolife verkoopteam staat voor u klaar om samen met u uw droomcamper samen te stellen en desgewenst uit te breiden met handige accessoires die het kamperen met uw Sunlight camper nog plezieriger maken, zoals bijvoorbeeld een luifel, airco, daglichtpanelen of fietsendrager.

Uw eigen Sunlight camper samen stellen?

Bekijk hier de Sunlight configurator

Abonneer op YouTube

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Heeft u nog verdere vragen over dit merk?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000

E: verkoop@campolife.nl

ZONDAG 25 JUNI

EXTRA OPEN (11-17u)

 

Popup Image