Caravan verkopen Zuid-Holland
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Als u uw caravan wilt verkopen, komt u in Zuid-Holland naar Campolife. Jaarlijks verkopen wij honderden tweedehands caravans, vouwwagens en campers. Als grootste occasion-center van Zuid-Holland bieden wij onze klanten een unieke bemiddelingsconstructie aan. Zodoende kunnen we ons occasionsaanbod vergroten en u tegelijkertijd begeleiden bij de verkoop. Als u ons inschakelt, wordt u volledig ontzorgd door onze deskundige medewerkers en bent u verzekerd van een mooie opbrengst voor uw kampeermiddel. Voor het verkopen van uw caravan moet u in Zuid-Holland bij Campolife zijn.

Caravan verkopen bij het grootste occasion-center van Zuid-Holland

Een caravan verkopen bij Campolife in Zuid-Holland kan op twee manieren. Ten eerste kunt u bij ons terecht voor een directe inkoop van de caravan. Dan is de opbrengst wat lager dan bij bemiddeling, maar na het sluiten van de inkoopovereenkomst krijgt u wel direct het geld en een vrijwaringsbewijs van de caravan. Naast directe inkoop kunt u ook kiezen voor ‘bemiddeling bij verkoop’. U kunt de caravan bij ons aanleveren of volledig kosteloos door ons op laten halen. Dat doen wij door heel Nederland. U overhandigt ons de sleutels en het benodigde papierwerk en dan bepalen we samen wat de caravan moet opleveren. Vervolgens gaat Campolife aan de slag om uw caravan te verkopen. Als dat zover is, overhandigt u ons het originele kentekenbewijs en krijgt u uw geld.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw caravan bij Campolife in Zuid-Holland? Of bent u benieuwd naar ons ruime assortiment kampeermiddelen? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Anderen bekeken ook:

Caravan winkel rotterdam | Caravanmakelaar | Inkoop caravans

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder