Camper Avantgarde 460 EL

De Dethleffs Camper Avantgarde is het ideale voertuig voor een zorgeloze vakantie. Deze camper heeft een rijkelijk uitgeruste standaarduitvoering. Voorzien van veilige en praktische basisuitrusting zoals het AL-KO chassis met stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, de krachtige verwarming, de boiler en de royale 142 liter koelkast met apart vriesvak. Aangevuld met het luxe Avantgarde pakket met o.a. vloerverwarming, 17“ aluminium velgen en chique gladde buitenbeplating in zilver, zal het u aan niets ontbreken.

Luxe en comfort

De luxe van een hotel terwijl u verblijft in de vrije natuur, dat is wat u kunt verwachten van de Dethleffs Camper Avantgarde. Deze luxe camper biedt een ruime en comfortabele leefruimte. De Camper Avantgarde 460 EL is uitgerust met twee eenpersoonsbedden (van 85 cm breed) die desgewenst in een handomdraai om te bouwen zijn tot een groot tweepersoonsbed. Daarnaast zorgen een ruime zithoek, een handig ingerichte keuken en een nette wasruimte voor een zorgeloze vakantie.

Naast de Dethleffs camper Avantgarde vindt u bij ons een ruim aanbod aan talloze andere caravans van dit merk. Wat u ook zoekt op kampeergebied, in het assortiment van Campolife vindt u het.

Bekijk hier de 2023 Special Edition Avantgarde brochure.

Neem contact met ons op voor een antwoord op al uw kampeervragen

Is de Dethleffs camper Avantgarde de ideale camper voor u? Of is er wellicht een andere caravan die nóg beter bij uw wensen en behoeften past? De specialisten in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam, adviseren u graag. Wilt u vooraf alvast wat advies inwinnen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0186 – 604000. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen.

Specificaties
Prijs € 31.290,-
Leeggewicht 1265 KG
Lengte 691 CM
Breedte 230 CM
Aantal slaapplaatsen 3
Configuur uw Dethleffs caravan
Download de brochure Download de prijslijst

Heeft u nog vragen over deze caravan?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000 

E: verkoop@campolife.nl