Camper Avantgarde 510 LE

De Dethleffs Camper Avantgarde is het ideale voertuig voor een zorgeloze vakantie. Deze camper heeft een rijkelijk uitgeruste standaarduitvoering. Voorzien van veilige en praktische basisuitrusting zoals het AL-KO chassis met stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, de krachtige verwarming, de boiler en de royale 142 liter koelkast met apart vriesvak. Aangevuld met het luxe Avantgarde pakket met o.a. vloerverwarming, 17“ aluminium velgen en chique gladde buitenbeplating in zilver, zal het u aan niets ontbreken.

Luxe en comfort

De luxe van een hotel terwijl u verblijft in de vrije natuur, dat is wat u kunt verwachten van de Dethleffs Camper Avantgarde. Deze luxe camper biedt een ruime en comfortabele leefruimte. De Camper Avantgarde 510 EL heeft aan de voorkant een ruime zithoek welke u gemakkelijk kunt ombouwen tot een groot tweepersoonsbed. Aan de achterkant zijn twee eenpersoonsbedden (van 85 cm breed), waardoor dit model ideaal is voor een gezin met 4 personen.

Ervaar zelf het luxe gevoel van de Avantgarde

Naast de Dethleffs camper Avantgarde vindt u bij ons een ruim aanbod aan talloze andere caravans van dit merk. Wat u ook zoekt op kampeergebied, in het assortiment van Campolife vindt u het.

Bekijk hier de Special Edition Avantgarde brochure.

Specificaties
Prijs € 30.690,-
Leeggewicht 1347 KG
Lengte 762 CM
Breedte 230 CM
Aantal slaapplaatsen 4
Configuur uw Dethleffs caravan
Download de brochure Download de prijslijst

Heeft u nog vragen over deze caravan?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000 

E: verkoop@campolife.nl

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image