420 QD Südwind 60 Years

Een van de eerste caravanmodellen en vandaag de dag nog steeds een echt succesverhaal: De SÜDWIND inspireert al bijna 60 jaar met steeds weer nieuwe uitrustingskenmerken, innovatieve technologieën en design highlights. Als een echt icoon en uitvoerig uitgerust jubileummodel, overtreft de 60 YEARS dit jaar bij wijze van spreken zichzelf.

Het interieur is van hoge kwaliteit, met massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels. Ook heeft de caravan optimale ventilatie. Toch zit u er met wat kouder weer warmpjes bij. Wat er nog te verbeteren valt aan deze caravan? Eigenlijk helemaal niets. Koop uw Knaus Südwind bij Campolife en profiteer van bovenstaand voordeel.

Kies uit de verschillende modellen van de Knaus Südwind caravan

Bij Campolife vindt u verschillende modellen van Knaus Südwind. Daarnaast is ook de Knaus Sport een favoriet onder vele caravanliefhebbers. Voor wat voor model u ook kiest, bij de caravans van dit merk is er altijd voldoende ruimte en kunt u met het hele gezin op pad. Naargelang het model is de caravan namelijk standaard uitgerust met drie, vier of vijf slaapplaatsen en er is voldoende ruimte voor het opslaan van boodschappen, kleding en alles wat u verder nog nodig heeft voor een heerlijke kampeervakantie.

Kom langs in onze showroom

Wanneer u voor een Knaus Südwind caravan kiest, haalt u een caravan van hoogwaardige kwaliteit in huis die van alle gemakken is voorzien. Bent u benieuwd naar onze modellen? Kom dan langs in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier vindt u zowel nieuwe caravans als occasion modellen. Heeft u vragen? Bel dan naar 0186 – 604000.

Specificaties
Prijs € 24.380,-
Rijklaargewicht 1199 KG
Lengte 647 CM
Breedte 232 CM
Aantal slaapplaatsen 3
Configuur uw Knaus caravan
Download de brochure Download de prijslijst Download de actiemodellen

Heeft u nog vragen over deze caravan?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000 

E: verkoop@campolife.nl

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image