De BOVAG onderhoudsbeurt

De BOVAG onderhoudsbeurt is eigenlijk bij iedereen wel bekend. Veel mensen laten dan ook met regelmaat onderhoud uitvoeren aan hun caravan of camper door een erkend BOVAG onderhoudsbedrijf. Een goede zaak, want een goed onderhouden caravan of camper is belangrijk voor uw eigen veiligheid. Daarnaast is het ook belangrijk voor de veiligheid van andere weggebruikers en andere kampeerders om u heen op de camping. Wist u dat uw caravan op meer dan 60 punten gecontroleerd wordt tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt?

Voordelen van de BOVAG onderhoudsbeurt

Uw caravan wordt gecontroleerd volgens BOVAG richtlijnen. Controle op veiligheid staat hierbij voorop. U ontvangt na goedkeuring een uitgebreid keuringsrapport en een BOVAG keuringssticker. Herstelwerkzaamheden worden direct uitgevoerd ( natuurlijk in overleg met u), met originele onderdelen. U heeft zes maanden reparatiegarantie op reparaties uitgevoerd aan uw caravan. U heeft drie maanden reparatiegarantie op reparaties uitgevoerd aan uw camper. Kortom; Zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

De BOVAG onderhoudsbeurt hoe vaak?

Wij adviseren de grote BOVAG onderhoudsbeurt om het jaar uit te laten voeren. Als u veel rijdt met de caravan adviseren we om in de tussenliggende jaren de BOVAG onderstelbeurt uit te laten voeren. Deze kleine beurt beperkt zich, zoals de naam al zegt, tot het onderstel van de caravan.

Afspraak maken?

U kunt telefonisch een afspraak maken bij onze werkplaats op telefoonnummer 0186-604000 (kies voor optie 3, de werkplaats).

Terug naar het overzicht