Dethleffs 2023: C-Joy interieur in een nieuw jasje èn 3 nieuwe Aero modellen!

Dethleffs is één van de drie topmerken caravans bij Campolife. Al vele jaren is Campolife dé toonaangevende Dethleffs dealer in Nederland en sinds 2022 ook officieel dealer van Dethleffs campers. Natuurlijk waren wij ook aanwezig bij de perspresentatie in Friedrichshafen waar veel nieuws voor modeljaar 2023 is gepresenteerd.

Ten eerste krijgt de Aero caravanfamilie er drie nieuwe modellen bij in 2023 met allemaal de toevoeging ‘Up’. Waarom? Omdat dit een indeling betreft met een hefbed aan het plafond boven de rondzit. Dat betekent dus meer slaapplaatsen en daarom zijn deze Aero Up compacte ruimtemodellen ideaal voor grotere gezinnen!

De drie nieuwe Aero Up-indelingen voor 2023 zijn:

Daarnaast is er een compleet nieuw interieur voor de bestverkochte compacte en wendbare C’Joy caravan. Een innovatief licht houtdecor en bij de nieuwe stoffering Kappan zijn de kussens lichtgrijs en beige, terwijl bij de nieuwe stoffering Timor turquoise rugkussens voor een gekleurd accent bij de antracietgekleurde zitkussens vormen. Het polyestergaren van de stofferingen is gemaakt van 100 procent gerecyclede PET-flessen en ontziet daarmee het milieu. Bovendien zorgt een efficiënte compressorkoelkast in het modeljaar 2023 voor een upgrade van de standaarduitrusting van de Dethleffs C’Joy welke vooral gericht is op lichtere en elektrische trekauto’s en prijsbewuste kampeerliefhebbers.

Wilt u meer informatie over Dethleffs 2023, kom dan gezellig bij ons langs in Heinenoord of spreek onze verkoopadviseurs Ted van der Velden en Remco van der Heijden aan als u op de Caravan Salon Düsseldorf (26 aug t/m 4 sept) bent, de grootste kampeerbeurs ter wereld. Uiteraard kunt u Campolife ook ontmoeten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 5 t/m 9 oktober, het grootste kampeerevenement van Nederland!

Terug naar het overzicht

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image