Campolife
Kampeerblog

Dethleffs Generation

11 08 2018, door Campolife

Dethleffs introduceert met de Dethleffs Generation een geheel nieuwe lijn met een nieuwe uitstraling.

De Dethleffs Generation heeft het klassieke houtdecor, zoals we het al jaren kennen, laten vallen. We komen het houtdecor, in mindere mate, nog tegen op de grote meubeldeuren en rondom de wastafel. En datzelfde houtdecor heeft een moderne uitstraling door het 3d effect van het reliëf in het hout. De kastklepjes hebben een metallic look, eveneens met een horizontaal reliëf. Daardoor laat het licht dat erop valt een subtiel verloop zien van licht naar donker. En de vloer geeft de indruk van beton te zijn. Schijn bedriegt, want uiteraard is de vloer voorzien van een aangenaam aanvoelend vinyl. Het keukenraam is omlijst met glanzend aluminium.

De verlichting is een combinatie van functioneel en sfeervol. Met name de indirecte verlichting van de ledstrips geeft het geheel een gemoedelijke en zachte uitstraling. Ook de bekleding in de Generation past perfect in het sfeervolle geheel. Geen opvallende kleuren, maar details waar je blij van wordt. De witte omslagdoeken om de rug kussens van de zithoek hebben een leuk motief en de subtiele gele streepjes in de paneelgordijnen geven het interieur een vrolijke boost.

Over de buitenkant van de Dethleffs Generation kunnen we simpel zijn, hij is wit en glad, met de fraaie, moderne Dethleffs striping. Opvallend is de extra brede toegangsdeur van 70 cm breed. Prettig toegankelijk en voorzien van een raam en hordeur.

Verder hoef je bij de Dethleffs Generation niet veel extra’s meer aan te schaffen. Hij is al bijzonder rijk uitgerust met o.a. Truma Combi 4 verwarming, lichtmetalen velgen, Big-Foot steunen, buitenaansluiting voor gas en tv, comfort matrassen, vloerverwarming en nog veel meer!

Zo alles bij elkaar heeft de Dethleffs Generation hiermee een goede mengeling gevonden van een coole uitstraling, gecombineerd met een flinke portie gezelligheid!

Campolife

Campolife is extra open op:

HEMELVAARTSDAG

Donderdag 30 mei 11:00 - 17:00
Echt alles voor uw kampeervakantie!

HEMELVAARTSDAG