Dethleffs Generation

De Dethleffs Generation heeft het klassieke houtdecor, zoals we dat al jaren kennen, laten vallen. We komen het houtdecor, in mindere mate, nog tegen op de grote meubeldeuren en rondom de wastafel. En datzelfde houtdecor heeft een moderne uitstraling door het 3d effect van het reliëf in het hout. De kastklepjes hebben een metallic look, eveneens met een horizontaal reliëf. Daardoor laat het licht dat erop valt een subtiel verloop van licht naar donker zien. En de vloer geeft de indruk van beton te zijn. Schijn bedriegt, want uiteraard is de vloer voorzien van een aangenaam aanvoelend vinyl. Het keukenraam is omlijst met glanzend aluminium.

De verlichting en bekleding van de Dethleffs Generation

De verlichting is een combinatie van functioneel en sfeervol. Met name de indirecte verlichting van de ledstrips geeft het geheel een gemoedelijke en zachte uitstraling. Ook de bekleding in de Generation past perfect in het sfeervolle geheel. Geen opvallende kleuren, maar details waar u blij van wordt. De witte omslagdoeken om de rugkussens van de zithoek hebben een leuk motief en de subtiele gele streepjes in de paneelgordijnen geven het interieur een vrolijke boost.

De buitenkant

Over de buitenkant van de Dethleffs Generation kunnen we simpel zijn, hij is wit en glad, met de fraaie, moderne Dethleffs striping. Opvallend is de extra brede toegangsdeur van 70 cm breed. Prettig toegankelijk en voorzien van een raam en hordeur.

En alle extra’s!

Verder hoeft u bij de Dethleffs Generation niet veel extra’s meer aan te schaffen. Hij is al bijzonder rijk uitgerust met onder andere Truma Combi 4 verwarming, lichtmetalen velgen, Big-Foot steunen, buitenaansluiting voor gas en tv, comfort matrassen, vloerverwarming en nog veel meer!

Kom deze coole en gezellige caravan bekijken in onze showroom

Zo alles bij elkaar heeft de Dethleffs Generation hiermee een goede mengeling gevonden van een coole uitstraling, gecombineerd met een flinke portie gezelligheid! Heeft u interesse in deze caravan of de Dethleffs Nomad? Kom dan naar onze showroom in Heinenoord en bekijk hem van alle kanten! Eventuele vragen kunt u alvast stellen door te bellen naar 0186 – 604000. Wij van Campolife staan voor u klaar.