Een buitendouche voor de caravan

Een buitendouche voor de caravan is sinds we in de ban zijn van het Corona virus één van de meest gevraagde en verkochte accessoires. Heel begrijpelijk, want we willen uiteraard het liefst kunnen kamperen en dan ook nog fris blijven ruiken! Maar wat is er aan mogelijkheden? Er bestaan losse douches compleet met waterzak, gebruik makend van zonnewarmte om het water op te warmen. En natuurlijk is het ook mogelijk om heerlijk warm water vanuit de caravan te krijgen, met behulp van de boiler. Alles heeft zo zijn voor- en nadelen en ook zijn eigen prijskaartje. We zetten wat mogelijkheden op een rijtje.

Haba buitendouche set

Een buitendouche van Haba

Deze compacte handdouche op accu van het merk Haba heeft als voordeel dat het zelf de waterstroom doorvoert, hiervoor hoeft u dus geen gebruik te maken van elektriciteit. U kunt de pomp van de handdouche bijvoorbeeld in een emmer plaatsen met warm water. De accu heeft een capaciteit van circa 50 min., meer dan genoeg tijd om heerlijk te kunnen douchen. Daarnaast, om het gebruiksgemak te vergroten, is de handdouche voorzien van twee ophangmogelijkheden. U kunt de handdouche bevestigen aan een vlakke wand door middel van de zuignap of u kunt de handdouche ophangen aan een tentstok via de haak. Na gebruik van de handdouche kunt u deze eenvoudig opladen via de USB aansluiting.

Isabella buitendouche set

Een buitendouche van Isabella

De buitendouche van Isabella is handig, degelijk en ziet er goed uit. Het enige dat u nodig heeft is een jerrycan gevuld met koel of warm water. De handdouche hangt u erin en de ingebouwde pomp doet de rest. Ook deze buitendouche is voorzien van een ingebouwde accu en is dus oplaadbaar.

aangesloten buitendouche

Een buitendouche aangesloten op de watertank/boiler

Met dit systeem krijgt u een buitenaansluiting in de wand van de caravan. U maakt gebruik van het originele warm en koud watersysteem via de mengkraan en er is geen extra pomp nodig. U staat altijd onder een heerlijk warme douche. Deze set leveren wij u gemonteerd, inclusief buitendouche aansluitkast, waterslangen warm/koud, verbindingsstukken en indien nodig elektrisch aansluitmateriaal.

Een buitendouche kopen

U kunt deze buitendouches kopen bij Campolife in de kampeerwinkel. De buitendouche met aansluiting in de wand van uw caravan kunt u bestellen en laten monteren in de werkplaats. Informeer naar de prijzen en montagemogelijkheden in onze winkel of bij de werkplaats.

Terug naar het overzicht

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image