Eerst op vakantie, daarna direct uw caravan inruilen

De markt voor caravan- en camperoccasions is al sinds de corona-uitbraak oververhit. Héél Holland ging afgelopen jaar kamperen en dit seizoen is dat niet anders. Caravans en campers, zowel nieuw als occasion, zijn vrijwel overal uitverkocht. De verkoopwaarde van een goede caravan of camper is op dit moment ongekend hoog. Dat bevestigt ook Arnold Kriens, onze commercieel directeur. “Bij Campolife, maar ook bij collega-kampeerbedrijven zijn nieuwe caravans zo goed als uitverkocht. Er zijn ook vrijwel geen occasions verkrijgbaar. Deze zijn bij wijze van spreken al verkocht, voordat wij ze in onze showroom kunnen plaatsen”. De inruilwaarde van een jonge, gebruikte caravan kruipt daardoor steeds meer in de richting van de prijs van een nieuw model.

Slimme financiële kampeertip: na uw vakantie uw caravan inruilen!
Daarom hebben wij een slimme tip voor caravankampeerders. “Wij raden iedereen aan om gedurende deze lente en zomer lekker op vakantie te gaan en te genieten van uw huidige caravan. Bij terugkeer is onze tip om uw caravan direct in te ruilen, ook als uw caravan nog vrij nieuw is! Hoe vroeger u dit doet des te hoger de inruilwaarde kan zijn. Tegen beperkte meerkosten bestelt u bij ons een splinternieuwe Dethleffs, Knaus of Fendt caravan.

Wat is nieuw?
Nieuw is de mogelijkheid tot een ‘open’ inruilcontract. U ruilt deze zomer in en ontvangt direct het volledige inruilbedrag. Komend najaar kiest u dan uw nieuwe caravan uit al onze nieuwe modellen en voordelige beursacties. Bijkomend voordeel is bovendien dat u de rest van dit jaar géén verzekerings- en stallingskosten meer betaalt”. Bestelde caravans worden in het voorjaar van 2022 bij iedereen afgeleverd. Dus ruim op tijd voor het volgende kampeerseizoen. Een advies om dus zeker eens te overwegen als u een caravan bezit! Op deze wijze profiteert u financieel optimaal van deze tijdelijke marktsituatie. De verwachting is namelijk dat inruilwaardes van caravans en campers tegen het einde van deze zomer weer gaan dalen. Simpelweg omdat er na de afbouw van de huidige corona restricties weer meer vakantiemogelijkheden zullen zijn. Zoals bijvoorbeeld vlieg- en cruisevakanties. Ook zullen meer en meer verre bestemmingen weer opengaan voor toeristen.

Volgend jaar niet meer kamperen? Verkoop dan dit seizoen uw caravan of kampeerauto.
Voor iedereen die overweegt om volgend jaar op andere wijze op vakantie te gaan en niet meer gaat kamperen, geldt daarom hetzelfde advies. Ook dan zal de opbrengst hoger zijn als u uw caravan of kampeerauto gedurende dit seizoen te koop aanbiedt. Bij ons kan dat eenvoudig via Directe inkoop of Bemiddeling bij verkoop. Veel mensen zien er namelijk tegen op om hun waardevolle kampeermiddel zelf op bijvoorbeeld Marktplaats te verkopen. Vreemde mensen aan de deur, telkens naar de stalling of gedoe met betalingen en garantie. Bij Campolife kunt u uw caravan of kampeerauto zorgeloos, veilig en snel verkopen. Kijk voor meer informatie op: www.campolife.nl/inkoop-bemiddeling

Primeur voor kampeerauto liefhebbers
Voor liefhebbers van kampeerauto’s hebben wij tenslotte nog een primeurtje. We mogen er nog niet te veel over verklappen, maar we raden geïnteresseerden in het huren of kopen van een kampeerauto aan om onze social media te gaan volgen. Komend najaar komen we met interessant nieuws. En dat nieuws staat op vier wielen in plaats van op twee zoals bij caravans 🙂

Terug naar het overzicht

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image