Campolife
Kampeerblog

Enduro BC260 Disselfietsendrager

13 10 2018, door Campolife

Disselfietsendrager “Slide”

Enduro BC260 disselfietsendrager is een nieuw soort fietsendrager in het assortiment van Enduro.

Deze fietsendrager is bestemd voor op de dissel van de caravan. Uniek aan het systeem is dat de BC260 schuifbaar is, waardoor je gewoon de disselbak van de caravan kunt openen, zonder dat de fietsen verwijderd hoeven te worden. Het is een kwestie van het ontgrendelen van de veiligheidspinnen en de drager kan naar voren geschoven worden. En, heel erg fijn, de fietsen kunnen op de drager blijven staan tijdens deze handeling. Geen gehannes dat de fietsen eerst van de fietsendrager verwijderd moeten worden. Het verschuiven van de drager kost nauwelijks inspanning en de kans dat er schade ontstaat aan de auto of caravan is nihil. Daarnaast is de fietsendrager gemakkelijk te monteren, aangezien hij voor gemonteerd is. De fietsen worden bevestigd middels afsluitbare en afneembare frameklemmen. De wielgoten zijn stevig, waardoor de fietsen mooi stabiel staan.

Enduro BC260 – Licht van gewicht

Deze fietsendrager  is licht van gewicht, slechts 10 kg, maar wel geschikt om 2 fietsen te dragen van samen maximaal 60 kg. Daardoor is hij geschikt om er zowel gewone fietsen als elektrische fietsen op te vervoeren. De Enduro BC260 is geschikt voor vrijwel iedere caravan dissel. Wilt u weten of de “slide” fietsendrager ook op de dissel van uw caravan gemonteerd kan worden, informeert u dan bij onze medewerkers.

Wil je de Enduro BC260 in het echt zien en zelf proberen hoe gemakkelijk hij in het gebruik is? Kom dan langs in de kampeershop. We hebben een demonstratiemodel gemonteerd staan op een dissel en laten je graag zien hoe het werkt. Hoewel de fietsendrager gemakkelijk te monteren is kunnen wij ons voorstellen dat u dit liever door ons laat doen. Uiteraard is dat mogelijk. Informeert u gerust naar de montage mogelijkheden in onze werkplaats. Vaak kan er op korte termijn een afspraak voor u ingepland worden.

Enduro BC260 – Disselfietsendrager “Slide”
Campolife