Fendt Apero: een frisse nieuwkomer in 2023

Genoeg nieuws bij Fendt caravans voor modeljaar 2023: niet alleen is de voor- en achterkant nieuw bij alle caravans, ook is de stahoogte in alle caravans van 1.95m naar 1.98m gegaan. Alle series hebben de extreem vlakke achterlichten. Het interieur van alle modellen heeft een uitgebreide optische en technische ontwikkeling ondergaan. Nieuwe indelingen en nieuwe leefomgevingen bieden nog interessantere woonoplossingen. Zowel de instapserie Saphir en de bovenste middenklasse – Opal – zijn verdwenen uit de modellijn van Fendt.

Het grote kampeernieuws is natuurlijk dat Fendt er in 2023 een nieuwe frisse wagen bij krijgt, namelijk de Apero, welke de plaats inneemt van de Saphir. Met dit nieuwe model ervaar je direct in alle 7 indelingen het moderne levendige interieur voor een bijzondere lifestyle vakantie. Fendt denkt dan ook met de frisse Apero een nieuwe jonge doelgroep te interesseren voor deze moderne caravan. En uiteraard blijft de kwaliteit van Fendt als vanzelfsprekend!

Het exterieur van de nieuwe Fendt Apero 2023

Het interieur van de nieuwe Fendt Apero 2023:

De Fendt Apero 2023 is leverbaar bij Campolife in de volgende 5 indelingen: 465 SFB, 465 TG, 495 SFB, 495 SG en de 515 SG.

Wilt u nu meer informatie over de Fendt 2023 modellen en de mogelijkheden bij Campolife? Kom dan gezellig langs bij ons in Heinenoord òf bezoek Dordt Open van zaterdag 3 september tot en met zondag 11 september.  Uiteraard zijn ook daar onze Campolife verkoopadviseurs aanwezig om u van alle informatie te voorzien.

Terug naar het overzicht

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image