Zorgeloos uw caravan of camper verkopen?
Inkoop en bemiddeling

Inkoop & bemiddeling

U wilt uw camper of caravan om welke reden dan ook verkopen? Dan bent u bij Campolife aan het juiste adres. Naast dealerbedrijf van Fendt, Knaus en Dethleffs is Campolife ook het grootste occasion-center in Zuid-Holland. Wij verkopen jaarlijks honderden caravans en campers. Onze klanten waarderen onze services met een cijfer dat altijd boven de 8 is, en dat is ook ons streven.

Wij bieden u een unieke, eenvoudige bemiddelingsconstructie aan. Daarmee vergroten wij ons occasionaanbod én maken van ons verkoopsucces óók uw verkoopsucces. Inmiddels doen we dat al vele jaren en creëren we samen met u een win/win situatie. Wij ontzorgen u volledig en u krijgt een zeer nette opbrengst voor uw kampeermiddel. Wenst u liever direct geld, dan kunnen wij ook het direct inkopen van uw kampeermiddel met u bespreken.
Hieronder legt Arnold Kriens u verder uit hoe Bemiddeling bij verkoop en Directe inkoop werken.

Campolife biedt twee mogelijkheden: Bemiddeling bij verkoop of Directe inkoop.
Hoeveel is uw caravan en camper waard? Vul het aanvraagformulier in.

Bemiddeling bij een camper verkopen

 • U levert uw kampeermiddel aan bij Campolife in Heinenoord en overhandigt ons de sleutels, onderhoudshistorie en kopie kentekenbewijs. Indien gewenst halen wij uw kampeermiddel door heel Nederland op, zonder kosten.
 • Aanleveren kan dagelijks (di t/m za) ZONDER afspraak.
 • SAMEN bepalen we wat uw caravan en camper voor u zal gaan opleveren.
 • Wij plaatsen uw kampeermiddel voorzien van foto’s en tekst op meer dan 10 relevante websites, waaronder ook Marktplaats.
 • Uw kampeermiddel wordt bij ons KOSTELOOS verzekerd en gestald. Voor campers die geschorst zijn voor de wegenbelasting stellen wij ‘groene platen’ beschikbaar.
 • Zodra wij uw kampeermiddel verkopen, ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en ontvangt u direct uw geld. Dus voor u geen enkel risico!

De voordelen van ‘bemiddeling bij verkoop’ voor u.

 • Campolife neemt de hele zorg over op een transparante en aantrekkelijke basis
 • U betaalt géén bemiddelingskosten
 • U bespaart direct kosten (stalling/ onderhoud/ wegenbelasting bij campers)
 • Geen vreemden bij u thuis aan de deur of lastige bezichtigingsafspraken bij uw stalling
 • Campolife kan, in tegenstelling tot een particulier, bij verkoop wél inruilen/ financieren/ BOVAG-garantie verlenen
 • Campolife maakt promotioneel gebruik van vele product gerelateerde- en commerciële websites
 • Hoge omloopsnelheid door de inzet van reclame, promotie, speciale occasionshows en de toeloop van onze enorme klantenkring

Kortom, uw kampeermiddel komt te staan bij een gerenommeerd kampeerbedrijf met een grote naamsbekendheid. U profiteert kosteloos van de vele evenementen en beurzen die Campolife jaarlijks organiseert ter promotie van de verkoop van nieuwe en occasion caravans en campers.

Directe inkoop

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u de opbrengst van uw verkoop liever direct in handen heeft. In dat geval is het mogelijk dat wij uw caravan en camper van u inkopen. De opbrengst is dan voor u wel wat lager, maar u ontvangt na het sluiten van de inkoopovereenkomst, direct geld en het vrijwaringsbewijs van uw kampeermiddel.

Aanvraagformulier

Ik doe een aanvraag voor

Klanten vertellen: Bemiddeling bij verkoop en directe inkoop

Naam: Harry. Woonplaats: Zeist.
• Service: 10 • Deskundigheid: 10 • Prijs/Kwaliteit: n.v.t.

Campolife is voor mij, als kampeerfanaat met 41 jaar ervaring met tent, 4 caravans en 1 camper, het beste bedrijf op dat gebied gebleken, en met ’n directie en team dat service hoog in het vaandel heeft staan, en dat is lang niet overal meer zo! Hoewel ik er in juni 2016 niets kocht, maar mijn camper er verkocht (via Directe Inkoop), werd in als een VIP behandeld, keurig te woord gestaan, en in goed overleg alles soepel afgehandeld, en tot tevredenheid van beide partijen. Het was een vertrouwenwekkende en persoonlijke communicatie met de erg sympathieke en meedenkende heer Kriens, die reëel en deskundig alles zakelijk afhandelde, en die mij zelfs na achterlating van mijn camper naar huis liet brengen: anderhalf uur verder! Na thuiskomst stond het inkoopbedrag al op mijn rekening! De klant is er nog Koning, en daarom zal ik Campolife bij iedereen aanbevelen die ook maar iets op kampeergebied wil aanschaffen. Nog nooit heb ik trouwens zo’n prachtige, grote showroom gezien: je kunt er van de vloer eten, en de wachtruimte is er ideaal. Iedereen is er enthousiast en vriendelijk! Vandaar mijn welgemeende complimenten voor dit prachtige bedrijf, en ’n welverdiende 10 als dank!

Lees meer recensies

Ik wil mijn caravan of camper verkopen

Overtuigd van de voordelen? Vul vandaag nog het aanvraagformulier in of bel naar 0186 – 604000. Wij vertellen u graag meer over het verkopen van uw camper of caravan. Ook voor vragen zijn wij te bereiken via eerdergenoemd telefoonnummer.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met Campolife, vraag naar Arnold Kriens

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder