Campolife
Kampeerblog

Knaus Sport Silver Edition

15 08 2018, door Campolife

Knaus Sport Silver Edition – De populaire Knaus Sport is er nu ook in een zeer compleet uitgeruste Silver Edition. Wat direct opvalt is de strakke, gladde beplating en de opvallende blauwe striping. En dan natuurlijk de cat-eye achterlichten welke de Silver Edition een eigenzinnige uitstraling geven. Opvallend zijn ook de lichtmetalen velgen, die het plaatje compleet maken.

Het geheel vernieuwde interieur met donkere houttinten en lichte accenten geven de Knaus Sport Silver Edition een warme en speelse uitstraling. De indirecte verlichting zorgt dat je in de avonduren gezellig wilt cocoonen op de bank. En kies bij de caravan een COZY HOME pakket met een inspirerende stofnaam zoals earth, stone, avocado, aqua, magnolia of peach.

De uitvoeringen 460 EU, 500 EU en 540 EU hebben een rolbed, zodoende kan er van de eenpersoonsbedden een groot tweepersoonsbed gemaakt worden. De 650 UDF is voorzien van een Skyroof. Dat betekent veel lichtinval en slapen onder de sterren. Hoe romantisch! De 500 QDK en 580 QS kregen ook een update. Het driepersoons stapelbed achterin is om te toveren tot een zitbank of tot een garage om spullen in op te slaan. Een gunstig geprijsde familiecaravan. De 500 FDK is vervangen door de 540 FDK met een 142 liter koelkast. Zet de drankjes maar koud!

Tot de standaard uitrusting van de Silver Edition behoren verder een neuswiel met weegfunctie en een hordeur. Voor alle elektrische apparaten zijn er ruim voldoende stopcontacten, waarvan zelfs één buiten en een vuilwatertank op wieltjes. En als klap op de vuurpijl een TV-houder: hoe compleet wil je het hebben!

Uiteraard kun je de caravan uitbreiden met bijvoorbeeld een caravan mover, een airco, of een Thule Omnistor luifel. Al deze accessoire vergroten het comfort en zijn een waar cadeau aan jezelf.

De Knaus Sport was al enorm populair, maar met deze rijk uitgevoerde versie verwachten we dat Knaus een nieuwe hit te pakken heeft. De Knaus Sport Silver Edition staat bij Campolife in de showroom, dus kom hem snel bewonderen!

Knaus Sport Silver Edition
Opvallend detail, de cat-eye achterlichten.

Campolife