Knaus Sport Silver Selection
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

De Knaus Sport Silver Selection is een mooie caravan die van alle gemakken is voorzien. Het sportieve model heeft een moderne uitstraling, zowel vanbinnen als vanbuiten. De caravan is perfect voor een kampeervakantie in Nederland of naar een van uw favoriete vakantielanden. Bij Campolife hebben we een ruim aanbod aan caravans en campers van de meest toonaangevende merken. Ook de Knaus Sport Silver Selection caravan behoort tot onze mooie collectie.

Wat heeft de Knaus Sport Silver Selection caravan te bieden?

Er zijn verschillende redenen waarom wij de Knaus Sport Silver Selection caravan aan u aanraden. Zo heeft het voertuig 17 inch lichtmetalen velgen, de nieuwste Knaus Cateye evolution achterlichten en een gladde buitenbeplating. De binnenkant van de caravan is voorzien van alles wat u nodig heeft op vakantie. Zo is er een fijne, moderne keuken met zithoek. Daarnaast zijn er verschillende slaapplaatsen, voor zowel ouders als kinderen, en een nette toiletruimte. Het donkere houtdecor in combinatie met de lichte kastkleppen zorgt voor een moderne maar gezellige uitstraling.

Bewonder het ruime aanbod in onze showroom

Wilt u de Knaus Sport Silver Selection Caravan aanschaffen? Of heeft u interesse in andere modellen van dit merk, bijvoorbeeld de Knaus Südwind? Wij helpen u graag verder! Bewonder ons ruime aanbod aan caravans en campers in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Hier vertellen wij u meer over de verschillende modellen en geven we advies. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder