Lichtgewicht caravans

lichtgewicht caravans, zijn die er eigenlijk nog wel?

Het lijkt soms wel alsof er alleen nog maar zware caravans worden gemaakt, want veel kampeerders zoeken ruimte en luxe en dat lijkt samen te gaan met meer gewicht. Maar toch zijn er nog merken die daadwerkelijk lichtgewicht caravans op de markt brengen, geschikt voor de beginnende kampeerder, met de lichtere auto. Bij Campolife verkopen we van het merk Dethleffs de serie C’Joy en C’Go. Beide modellen hebben een jonge en frisse uitstraling. Laten we deze 2 types eens onder de loep nemen.

De Dethleffs C’Joy, meer met minder.

De C’Joy is een lichtgewicht caravan en een interessante serie omdat deze slechts 212 cm breed is en achter vrijwel elke auto meegenomen kan worden. Als je de caravan nieuw wilt kopen dan gaat deze versie uit van de basis caravan, waarbij je zelf bepaalt welke fabrieksopties je graag wilt hebben om de caravan verder aan te kleden. Je betaalt dus nooit te veel voor zaken die je toch niet gaat gebruiken.

De voordelen van de C’Joy

De C’Joy is de perfecte instapper: super voordelig in aanschaf en alles erop en eraan. Met deze caravan heb je nooit meer paniek bij smalle straatjes: met 2,12 meter de smalste caravan in zijn klasse! Het is een lichtgewicht caravan, zo licht dat de C’Joy door veel kleinere auto’s getrokken kan worden en veelal met rijbewijs B te rijden. Daarnaast is de caravan goed beschermd bij slecht weer: het dak, de voor- en achterzijde zijn van het hagelbestendige GFK. En met veel opbergruimte en veel laadcapaciteit kun je werkelijk alles meenemen.

Al deze voordelen maakt de C’Joy onder de lichtgewicht caravans dé ideale caravan voor de beginnende caravan kampeerder.

De Dethleffs C’Go, caravan to Go!

De C’Go! is een sportieve caravan met een modern licht interieur wat een heerlijk vakantiegevoel met zich meebrengt. Er is veel aandacht besteed aan ruimtelijk gevoel en een eigentijds interieur waarmee de C’Go! uniek is in de branche. Ook dit type valt onder de lichtgewicht caravans en is veelal te trekken met een lichte trekauto en rijbewijs B (afhankelijk van de combinatie). Kom kijken en laat u verrassen bij ons in de showroom!

De voordelen van de C’Go!

De C’Go! heeft voor ieder wat wils. Er is een grote keuze voor kleine en grote gezinnen. Hij heeft een frisse look. Een speels, modern interieurdesign met een vrolijke bekledingskeuze voor de individuele smaak. De C’Go! is voordelig geprijsd en je hoeft op niets te besparen! Verder is hij, net als zijn kleine broertje de C’Joy, beschermd tegen grillige weersomstandigheden. Het dak, de voor- en achterzijde zijn van het hagelbestendige GFK materiaal. Bij de C’Go hoef je niets thuis te laten, want met veel opbergruimte en een hoge laadcapaciteit kun je alles meenemen dat je nodig hebt.

Ook dit type Dethleffs is weer een ideale caravan voor mensen die beginnen met caravan kamperen en ideaal voor jonge gezinnen!

Wat bieden wij de beginnende kampeerder?

Als je begint met caravannen dan zijn er allerlei dingen waar je aan moet denken. Waar kun je de caravan stallen, wat kost dit. Waar kun je dit kostbare bezit verzekeren. Wat kost onderhoud en waar vind je een vertrouwd adres. Kun je een caravan financieren en waar dan. Het zijn allemaal dingen die je via Campolife kunt regelen. Daarnaast hebben wij een grote kampeerwinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt om je kampeeruitrusting compleet te maken. Dus kom snel langs in onze sfeervolle showroom om de nieuwe modellen van deze lichtgewicht caravans te bekijken. De koffie staat altijd klaar en ons salesteam wil je graag van alles vertellen over de mogelijkheden.

Tot ziens in de showroom!

Terug naar het overzicht