Vacature
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

(bijvoorbeeld als bijbaan naast je studie)
(beschikbaar per 1 maart 2021
)

Circa 3 dagen per week

Wat zoeken wij

Voor het komende seizoen tot en met eind september 2021 zoeken wij extra ondersteuning in het magazijn. De magazijnmedewerker helpt de Magazijnman met het correct en efficiënt afhandelen van diverse logistieke processen. Je taken bestaan o.a. uit: het aannemen van artikelen van leveranciers, het correct inscannen en wegzetten van diverse artikelen, eventueel het verzendklaar maken van bestellingen/retouren, het labelen en barcoderen van de artikelen voor de kampeershop alsmede aanverwante administratieve afhandelingen. Voor deze functie zoeken wij een aanpakker die zeker 3 dagen in de week beschikbaar is (dagen bespreekbaar).

Wie ben jij

Je bent op zoek naar een bijbaan en je vindt het leuk om (fysiek) bezig te zijn met een enthousiast team.

Wat bieden wij:

Wij bieden een baan in een leuk bedrijf, met gezellige collega’s, in een branche die volop in beweging is!

Op zoek naar een baan binnen een branche die volop in ontwikkeling is? Dan vragen wij je een motivatiebrief te sturen met c.v. per e-mail naar personeelszaken@campolife.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie over deze functie, bel dan 0186 60 4000 en vraag naar Gabi van de Wege

Bedrijfspresentatie                                                                   

Campolife is een toonaangevend bedrijf binnen haar branche. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De branche is volop in beweging en richt zich door het innovatief bezig zijn met technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers tot een jonger publiek. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men ook op stap met luxe kampeermiddelen, voorzien van de meest geavanceerde technische apparatuur. Campolife heeft zich, naast het onderhoud van de kampeermiddelen, tevens toegelegd op de verkoop, in- en opbouw, reparatie en onderhoud van deze luxe technische accessoires.

Bedrijfscultuur

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Solliciteer direct

Meer informatie? Neem contact met ons op

E personeelszaken@campolife.nl

T 0186 60 4000

Showrooms open!
U KUNT CAMPOLIFE WEER (OP AFSPRAAK) BEZOEKEN
Afspraak maken

Afspraak maken

folder