Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Student / scholier (4-5 dagen per week) Tijdelijk tot september 2020

Hoe je dag eruit kan zien

Je komt binnen in het magazijn, je directe collega is er al. Na even te hebben bijgepraat met je collega’s ga je snel aan het werk, want je hebt weer een doel te behalen: vandaag zijn er weer een hoop goederen te verwerken. Er is een order binnengekomen van 17 pallets en al deze goederen moeten nog voor het weekend de kampeershop in, want op zaterdag is het druk met klanten. Je controleert de order en constateert dat niet alles geleverd is. Je maakt hiervan melding bij de afdeling inkoop, zodat deze hier achteraan kan. Daarna begin je aan het uitpakken en verwerken. Het is een flinke klus. Nog even opruimen en dan zit de dag er weer op. Morgen weer een nieuwe dag. Met een voldaan gevoel kun je naar huis, want mede dankzij jou is onze kampeershop weer goed gevuld. En daarmee maak jij heel veel klanten blij.

Functie-eisen

  • Je bent een aanpakker en kunt goed onder druk werken
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent flexibel inzetbaar. Je bent minimaal beschikbaar voor 4 dagen per week
  • Je hebt MBO niveau of hoger

Je hebt wellicht een tussenjaar en bent op zoek naar een (tijdelijke) baan binnen een te gek bedrijf, waar altijd een vakantiegevoel heerst. Of je wilt voor je studie ervaring opdoen met logistieke processen. Stuur je motivatiebrief met c.v. per email naar personeelszaken@campolife.nl.

Wil je meer informatie over deze functie, bel dan 0186 60 4000 en vraag naar Gabi van de Wege. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfspresentatie

Campolife is een toonaangevend bedrijf binnen haar branche. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De branche is volop in beweging en richt zich door het innovatief bezig zijn met technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers tot een jonger publiek. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men ook op stap met luxe kampeermiddelen, voorzien van de meest geavanceerde technische apparatuur. Campolife richt zich, naast de verkoop van caravans en campers, ook op onderhoud en reparatie alsmede het monteren van de meest geavanceerde technische apparatuur op deze kampeermiddelen.

Bedrijfscultuur

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door de werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Solliciteer direct

folder