Monteur elektrotechniek

Werkplaatsmonteur met elektrotechnische kennis

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren monteur met elektrotechnische kennis die ons team komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit het rijklaar maken van caravans en campers, inclusief in- en opbouwwerkzaamheden van diverse luxe technische accessoires zoals caravanmovers, welke voorzien zijn van verschillende soorten accu’s, satellietschotels, zonnepanelen, wifi-antennes enz., onderhoudsbeurten en reparatiewerkzaamheden. Werk je al binnen de branche als monteur, of in een aanverwante branche zoals de automotive of installatietechniek en wil jij je verder ontwikkelen binnen je vakgebied, dan ben je welkom om bij ons te solliciteren. Wij bieden een baan in een leuk bedrijf met een mooi product en met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd!

Functie eisen

MTS / MBO techniek niveau 3 / 4 . Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de technische sector . Flexibele instelling

Bedrijfspresentatie

Campolife is een toonaangevend bedrijf binnen haar branche. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De branche is volop in beweging en richt zich door het innovatief bezig zijn met technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers tot een jonger publiek. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men ook op stap met luxe kampeermiddelen, voorzien van de meest geavanceerde technische apparatuur. Campolife heeft zich, naast het onderhoud van de kampeermiddelen, tevens toegelegd op de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van deze luxe artikelen.

Bedrijfscultuur

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Op zoek naar een baan binnen een branche die volop in ontwikkeling is? Stuur dan je motivatiebrief met c.v. per email naar personeelszaken@campolife.nl. Wil je meer informatie over deze functie, bel dan 0186 60 4000 en vraag naar Gabi van de Wege.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

folder