Occasion caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een occasion omdat u een nieuwe caravan wilt kopen, maar niet te veel wilt betalen? Campolife is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van een tweedehands caravan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere kampeervoertuigen als en campers. Als hét toonaangevende caravanbedrijf van Zuid-Holland bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar caravan occasions. Al ruim 50 jaar kunnen klanten bij ons tweedehands caravans kopen, onderhouden en repareren.

Een occasion caravan altijd met BOVAG-garantie

Als u een tweedehands caravan komt kopen bij Campolife bent u verzekerd van kwaliteit. Wij leveren een caravan occasion waar mogelijk en gewenst altijd met BOVAG-garantie. Zodoende kunt u onbezorgd genieten van uw toekomstige vakanties. Mocht de aangekochte caravan onverhoopt een defect vertonen, dan bent u verzekerd voor de reparatie en het onderhoud van het voertuig. Service is voor ons een mentaliteit en niet slechts een afdeling. Met die instelling zijn wij uitgegroeid tot dé verkoper van caravan occasions in Zuid-Holland.

Dé verkoper van caravan occasions in Zuid-Holland

Bij Campolife, dé specialist op het gebied van caravan occasions in Zuid-Holland kunt u diverse caravan occasions kopen. Ons ruime assortiment van kampeermiddelen is ingedeeld in verschillende prijs- leeftijd- en gewichtsklassen. Ook u kunt bij ons ongetwijfeld de tweedehands caravan kopen waar u naar op zoek bent. Weet u niet precies welke caravan occasion u het beste kunt kopen? Onze ervaren medewerkers geven u graag advies over de meest geschikte caravan voor u.

Onderhoud aan uw caravan

Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe caravan jarenlang zorgeloos meegaat. Daarom is het belangrijk om uw caravan regelmatig te onderhouden. Tijdens de keuring en onderhoud aan alle belangrijke onderdelen wordt er op ruim 60 onderhoudspunten gecontroleerd. Aan het einde van de onderhoudsbeurt ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, BOVAG-keuringssticker en drie maanden reparatiegarantie op reparaties aan uw caravan. Moeten er herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden? Dan kunnen wij dit direct voor u uitvoeren. Zo geniet u van een zorgeloze kampeervakantie met uw tweedehands caravan.

Kom langs in de showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van tweedehands caravans? Of heeft u andere vragen over de caravan occasions van Campolife in Zuid-Holland? Neem dan via 0186 – 604000 telefonisch contact op of kom langs in onze showroom. Deze is gelegen aan de Langeweg 1a in Heinenoord. Ons enthousiaste team heet u van harte welkom!

Boven v.l.n.r.: Pierre Brinkman, Richard Boonman, Eric Perrel en Marcel van Beers
Onder v.l.n.r: Arnold Kriens en Cliff Rikkers

Anderen bekeken ook:

Gebruikte camper kopen | Gebruikte caravan kopen | Nieuwe caravan kopen

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder