Oktober is Kampeermaand bij Campolife

KCJ-2020 op locatie: maand vol kampeerprimeurs, actiemodellen en aanbiedingen. Komt u ook?

Dit jaar is er geen landelijke kampeerbeurs, vandaar dat ook Campolife de Kampeer & Caravan Jaarbeurs naar de showroom haalt! De hele maand oktober alle 2021 Special Edition caravans van Dethleffs, Knaus en Fendt (met exclusief Campolife voordeel). Plus voortenten, luifels, alle primeurs op het gebied van kampeeraccessoires en natuurlijk onze Campolife TopOccasion caravans en campers. Zo blijft oktober gewoon dé kampeermaand! Komt u ook gezellig langs op onze ‘KCJ2020-op-locatie’ in Heinenoord?

Kampeer & Caravan Jaarbeurs op lokatie

De grootste kampeerbeurs van Nederland: de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zou in oktober plaatsvinden. Dit jaar organiseert Camp to Go daarom de KCJ-2020 ‘op locatie’ in alle kampeershowrooms van Nederland. Oktober blijft dus zoals u gewent bent dé kampeermaand en u kunt op een veilige manier kennismaken met de nieuwste modellen, primeurs en aanbiedingen.

Kamperen populairder dan ooit

Kamperen is populairder dan ooit – steeds meer jonge gezinnen ontdekken de vrijheid van het buitenleven en de voordelen die dat biedt voor kinderen in alle leeftijden. Door de coronacrisis kreeg kamperen de afgelopen maanden zelfs nog een duwtje in de rug doordat hotel- en vliegvakanties onder druk staan. Met de auto – of camper – kun je gaan en staan waar je wilt en er is geen veiliger plek om de anderhalvemetersamenleving aan te houden dan op de camping. De kampeerplekken bieden volop ruimte en privacy en daarnaast bepaal je zelf of je in contact wilt komen met andere kampeerders.

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder