ONTMOET CAMPOLIFE OP DE KAMPEER & CARAVAN JAARBEURS 2022!

Natuurlijk is Campolife aanwezig op de grootste kampeerbeurs van Nederland, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Van woensdag 5 t/m zondag 9 oktober kunt u daar de allernieuwste kampeertrends zien én uiteraard staan onze verkoopadviseurs klaar om u te helpen: Marcel & Remco op de stand van Knaus (Hal 8) en Cliff & Arnold op de Dethleffs stand (Hal 7).  

Beursacties en gratis entree
Tijdens de KCJ hebben we diverse beursacties voor u in petto, zowel bij de aankoop van een nieuwe Dethleffs als een Knaus caravan! Maak nu uw afspraak met een van onze verkoopadviseurs om de nieuwe modellen op de beurs te bezichtigen en samen een offerte voor uw ideale Knaus of Dethleffs caravan op te stellen. Met een afspraak ontvangt u van Campolife twee gratis entreekaarten. Mail hiervoor naar verkoop@campolife.nl

Speciale koopzondag 16 oktober: KCJ-beursnieuws en -acties
Bent u niet in de gelegenheid om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken? Na afloop van de KCJ organiseren we een speciale beurs-koopzondag bij Campolife in Heinenoord met al het beursnieuws van Knaus, Dethleffs en Fendt. Op zondag 16 oktober bent u van harte welkom, diverse beursacties zullen ook die dag geldig zijn. We zien u graag op de KCJ in Utrecht of op 16 oktober bij Campolife in Heinenoord.

Terug naar het overzicht

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image