Solbio, take the green road

Solbio is een vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s en essentiële oliën van eucalyptus, den en honing. Klinkt lekker toch?

Solbio kent 4 toepassingen. Namelijk voor de afvaltank van het cassettetoilet, maar ook is het te gebruiken voor de spoelwatertank van het cassettetoilet en de vuilwatertank. Daarnaast is het een krachtige WC-reiniger.

Er zijn natuurlijk wel meer biologische toiletvloeistoffen op de markt. Allemaal met de positieve insteek dat het beter is voor het milieu. Echter niet altijd even succesvol qua werking. En sommige middelen kunnen ook ronduit stinken. Terwijl we juist willen dat het toilet fris ruikt en niet naar rottend bio-afval. Bij Solbio heb je daar geen last van. De geur is fris en blijft ook fris. Daarnaast zijn de recensies over de werking ook vrijwel zonder uitzondering positief. En hoewel de prijs voor 1,6 liter gemiddeld wat aan de hoge kant is, maakt de zuinige dosering het juist weer een voordelig middel.

Gebruik in de vuilwatertank

Als je 40 ml Solbio doseert op een vuilwatertank tot 50 liter dan heb je dus echt geen last meer van putluchtjes. Bovendien houdt het je tank en leidingen vrij van aanslag en vetten.

Gebruik Solbio in de toilettank èn in het spoelwater

Ja, je hoort het goed. Dit middel kun je zowel in de toilettank als in het spoelwaterreservoir gebruiken. Hartstikke handig, want je hoeft maar 1 product te kopen en doordat het 1 product is ontstaan er ook geen chemische reacties in de pot. Er is sowieso niets chemisch aan deze vloeistof, dus spoelen maar!

Voordelen gebruik Solbio

Kortom, Solbio is een zelfreinigende toiletvloeistof die meerdere toepassingen kent en volledig biologisch is. De prijs? Voor € 26,99 heb je 40 doseringen. Dit maakt het product zeker niet duurder dan de chemische broertjes en zusjes. Nu te koop bij Campolife in de kampeershop

Terug naar het overzicht

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image