TVA Volautomatische schotelantenne voor dakmontage

15 12 2018, door Campolife

Schotelantenne, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken.

TVA volautomatische schotelantenne, nu in het assortiment van Campolife. Deze schotelantenne, welke geschikt is om op het dak van de caravan of camper te monteren heeft een paar unieke eigenschappen.

TVA volautomatische schotelantenne – Zelf gemakkelijk updaten

Ten eerste is de TVA volautomatische schotelantenne gemakkelijk te updaten met nieuwe software. Daarvoor kunt u met behulp van een USB stick eenvoudig zelf het systeem voorzien van de nieuwste gratis software. Deze kunt u gratis downloaden van de Travelvision site.

Bereik

Ten tweede, komt u tijdens uw vakantie regelmatig in de uithoeken van Europa? In dat geval adviseren wij u de TVA 80. Met deze schotel heeft u een maximale reikwijdte. Dit komt door de schotelafmeting van 80 cm in combinatie met de autoskew functionaliteit.

Daarnaast richt de TVA volautomatische schotelantenne, met één druk op de knop, zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal en Eutelsat 9B voor Joyne.

De TVA volautomatische schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie. Hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

Verder kunt u elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

Ten slotte is de Travel Vision TVA verkrijgbaar in 3 versies, de TVA 65, TVA 80 en de TVA 80 Premium. De TVA 65 heeft een schotelblad van 65cm en de TVA 80 modellen zijn de krachtpatsers met een schotelblad van 80cm.

Bij Campolife kunt u de Travelvision TVA snel en vakkundig laten monteren!

Campolife