Koopzondag 24 maart 2019 11:00 – 17:00

TVA Volautomatische schotelantenne voor dakmontage

15 12 2018, door Astrid Siderius


TVA volautomatische schotelantennes, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken.

Campolife heeft het nieuwste type volautomatische schotelantenne van Travelvision in haar assortiment. Deze schotelantenne, welke geschikt is om op het dak van de caravan of camper te monteren heeft een paar unieke eigenschappen.

Zelf gemakkelijk updaten

De TVA volautomatische schotelantenne is gemakkelijk te updaten met nieuwe software. Met behulp van een USB stick kunt u eenvoudig zelf het systeem voorzien van de nieuwste gratis software. Deze kunt u gratis downloaden van de Travelvision site.

Bereik

Komt u tijdens uw vakantie regelmatig in de uithoeken van Europa? In dat geval adviseren wij u de TVA 80. Met deze schotel heeft u een maximale reikwijdte. Dit komt door de schotelafmeting van 80 cm in combinatie met de autoskew functionaliteit.

Met één druk op de knop richt de TVA volautomatische schotelantenne zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal en Eutelsat 9B voor Joyne.

De TVA volautomatische schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie. Hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

De Travel Vision TVA is verkrijgbaar in 3 versies, de TVA 65, TVA 80 en de TVA 80 Premium. De TVA 65 heeft een schotelblad van 65cm en de TVA 80 modellen zijn de krachtpatsers met een schotelblad van 80cm.


TVA volautomatische satellietschotel
Avatar
Astrid Siderius
Wij constateren dat u gebruik maakt van een tablet. Om u de beste gebruikerservaring te bieden raden wij u aan om uw tablet horizontaal te draaien.