Tweedehands caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Gaat u binnenkort kamperen en wilt u daarom een tweedehands caravan kopen? Bij Campolife heeft u keuze uit diverse A-merken zoals Beyerland, Homecar, Dethleffs, Knaus en Polar. Kom op dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom van ruim 8000 m² in Heinenoord of bekijk ons gehele aanbod online.

Waarom een tweedehands caravan kopen?

Welke tweedehands caravan u ook wilt kopen, u profiteert altijd van diverse beloftes:

  • Kopen met omruilgarantie
  • Financiering mogelijk
  • Beste keuze, beste prijs

Daarnaast zijn wij aangesloten bij BOVAG die strenge kwaliteitseisen stelt betreft de vakkennis van het personeel, de werkplaatsuitrusting en de wijze van zakendoen. U wilt toch ook enkel de beste service ontvangen? U koopt immers niet elke dag een tweedehands caravan.

Een tweedehands caravan en de bijhorende accessoires kopen

Om zo comfortabel mogelijk te kamperen, is het aan te raden om naast uw tweedehands caravan ook de bijhorende accessoires te kopen. Denk bijvoorbeeld aan voortenten, luifels, movers, elektra en fietsendragers. Met onze accessoires richt u uw caravan geheel naar wens in. Houdt u wel van luxe of houdt u het zo basic mogelijk? Bestel uw artikelen eenvoudig online en u geniet binnen enkele werkdagen al van uw bestelling.

Uw caravan verkopen

Wilt u een nieuwe caravan kopen en daarom uw huidige caravan tweedehands aanbieden? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben zijn de sleutels, onderhoudshistorie en een kopie van het kentekenbewijs. Wij zetten een advertentie online op verschillende websites en zodra uw caravan verkocht is, ontvangt u uw geld. U betaalt geen bemiddelingskosten en loopt geen enkel risico. Dat is nog eens voordelig. Interesse? Wij vertellen u graag meer wanneer u belt naar 0186 – 604000.

Anderen bekeken ook:

Caravan verkopen | Verkoopbemiddeling caravan | Caravan mover kopen

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder