Lees hier het laatste nieuws van Campolife

Kampeerblog

Vacature monteur gepensioneerd

19 10 2019, door Campolife

Vacature monteur gepensioneerd

Klaar met werken, maar nog niet er klaar voor om volledig thuis te zitten?

Heb je altijd gewerkt in de techniek, bijvoorbeeld als werkplaatsmonteur in de automotive of bijvoorbeeld als servicemonteur elektrotechniek? Zou je toch nog wel een zaterdag of avond in de week willen werken? Lees dan vooral verder, want dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. De vacature monteur gepensioneerd is een ideale bijbaan om die extra vakantie bij elkaar te sparen zodat er ook nog een leuke invulling gegeven kan worden aan de vrije tijd!

Tegenwoordig worden op de meeste nieuw verkochte caravans vele elektrotechnische accessoires verkocht, die het kamperen met een caravan luxer en/of gemakkelijker maken. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel en dit maakt werken in deze branche interessant en gevarieerd.

Wat ga je doen

Voor het aflevering klaarmaken van caravans en campers zoeken wij ervaren monteurs die beschikbaar zijn op de zaterdagen of in de avonduren. We willen ons bestaande team van monteurs aanvullen met een aantal mensen die gezamenlijk in ons drukke afleverseizoen de druk van de ketel kunnen halen, zodat we vol aan de wensen van onze klanten tegemoet kunnen komen. Qua werkzaamheden moet je, naast de gebruikelijke werkzaamheden rond een aflevering, denken aan het monteren van diverse elektrotechnische accessoires zoals caravanmovers, atc’s, satellietschotels, zonnepanelen, elektrische levelsystemen enz.

Bedrijfscultuur

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Enthousiast geworden?
Stuur je brief met cv naar personeelszaken@campolife.nl
Voor informatie kun je contact opnemen met Gabi van de Wege via telefoonnummer 0186 60 4000

Campolife

KOM JIJ WERKEN

BIJ CAMPOLIFE?

SOLLICITEER NU!

Popup Image