Partsspecialist caravans en campers (32 – 40 uur)

Bedrijfspresentatie                                                                                                    

Campolife is een toonaangevend bedrijf binnen haar branche. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De branche is volop in beweging en richt zich door het innovatief bezig zijn met technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers tot een jonger publiek. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men ook op stap met luxe kampeermiddelen, voorzien van de meest geavanceerde technische apparatuur. Campolife heeft zich, naast het onderhoud van de kampeermiddelen, tevens toegelegd op de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van deze luxe artikelen.

Bedrijfscultuur

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Gezocht:

Door de groeiende belangstelling voor vakanties met een caravan of camper en de groei van ons klantenbestand zoeken wij naar uitbreiding van de bestaande activiteiten. Het betreft een nieuwe parts functie met veel ruimte voor een eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden binnen de Technische Dienst.

Je werkt in een enthousiast en dynamisch team, en krijgt de verantwoording over de nieuw in te richten afdeling Parts & accessoires, logistiek en werkvoorbereiding. Geen dag is hetzelfde, want elke klant heeft andere wensen en daagt ons uit praktische oplossingen te verzinnen. Word jij onderdeel van ons team met vakmensen en help jij mee ons bedrijf verder te laten groeien?

Wat ga je doen?

In deze functie werk je zelfstandig, je hebt regelmatig contact met eindgebruikers, leveranciers en collega’s en je geeft hen optimaal advies en zorgt voor een goede relatie. Je zorgt dat de monteurs voldoende materialen hebben om hun werk uit te voeren. Je houdt bij wat de voorraad is en zorgt dat er op het juiste moment bestellingen worden geplaatst. Door je commerciële inzicht weet je waar materialen het goedkoopst en snelst kunnen worden besteld of maakt daarvoor afspraken met leveranciers. Wanneer goederen binnenkomen zorg je voor de logistieke en administratieve afhandeling. De verantwoordelijkheid voor het gehele inkoop- en logistieke proces ligt bij jou. Eigen initiatief en verbetervoorstellen om het inkoopproces naar een hoger niveau te brengen worden op prijs gesteld. Ga jij de uitdaging aan?

Wie ben jij?

Vanuit jouw kennis van “bijvoorbeeld” de automotive en jouw logistieke ervaring weet je alles van technische onderdelen en zorg je voor een doelmatige indeling van het magazijn. Je weet daarnaast precies hoe je verkoopbevorderende activiteiten en acties moet inzetten. Je bent zelfstandig, commercieel, proactief en nauwkeurig. Je hebt ervaring met MS Office en ERP software en in het bezit van rijbewijs B. De partsspecialist heeft een MBO werk- en denkniveau en kennis van de Duitse taal is een pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie waarin je onze organisatie naar een hoger plan tilt en bieden je daarvoor gerichte cursussen en een begeleidingstraject aan. Wij bieden een baan in een leuk bedrijf met een mooi product en met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd!

Op zoek naar een baan binnen een branche die volop in ontwikkeling is? Dan vragen wij je een motivatiebrief te sturen met c.v. per email naar personeelszaken@campolife.nl.

Let op: alleen een c.v. of een verwijzing naar de c.v. wordt verder niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie over deze functie, bel dan 0186 60 4000 en vraag naar Gabi van de Wege.