Service Adviseur Fulltime (32-40 uur)

Binnen ons groeiende bedrijf is een vacature ontstaan van Service Adviseur. De functie van Service Adviseur is een belangrijke spilfunctie en een bindende factor tussen de verschillende afdelingen en medewerkers binnen ons bedrijf.

Wat wordt jouw uitdaging?

Je zorgt voor synergie tussen de afdeling Verkoop rollend materieel en Technische Dienst inzake het rijklaar maken van verkochte voertuigen en je ondersteunt het technisch team van Front- en BackOffice medewerkers en Servicemonteurs. Je zorgt voor de naleving van de huidige processen, maar je schroomt niet om mee te denken in verbeteringen. Je bent een echte teamplayer zowel voor de klant als voor je collega. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit veel klantencontact via mail en telefoon over onder andere aftersales en garantieverwerking alsmede uitleg geven aan de klant over werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Daarnaast ondersteun je de werkplaatsmedewerkers daar waar het kan met het oog op efficiënt en productief werken.

Ons bedrijf, waar we trots op zijn

Campolife is een sympathiek, spraakmakend en uitnodigend kampeerbedrijf in Zuid-Holland. Wij beschikken over meer dan een halve eeuw ervaring en kunnen ons promoten met een vakkundig en klantgericht team aan medewerk(st)ers. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De kampeerbranche is volop in beweging en binnen Campolife richten we ons op innovatieve wijze op de technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men veelal ook op stap met luxe kampeermiddelen. Campolife richt zich, naast de verkoop van caravans en campers, ook op onderhoud, schadeherstel en reparatie alsmede het monteren van de meest geavanceerde technische apparatuur op deze kampeermiddelen.

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een echt seizoenbedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en je meewerkt om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door de werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Ben jij degene die wij zoeken?

Hou jij van kamperen met een caravan of camper? Ben je ambitieus en wil je in een veranderende organisatie werken waar nog groeikansen genoeg liggen? Heb je uitgebreide technische kennis in de vorm van een opleiding of werkervaring bijvoorbeeld in de auto- of botenbranche? Ben je pro-actief, ondernemend, flexibel, besluitvaardig en stressbestendig? Beschik je over een echte werkmentaliteit, zowel in je doen en laten als in je communicatie? Beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau? Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam / Hoeksche Waard? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Herken jij jezelf in dit profiel, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Stuur jouw overtuigende motivatiebrief met c.v. naar personeelszaken@campolife.nl. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Je begrijpt de passie van kamperen.

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder