Verkoopbemiddeling caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u geïnteresseerd in verkoopbemiddeling voor het aanbieden van uw caravan of camper? Vertrouw op de professionaliteit en meer dan 50 jaar ervaring van Campolife. Wij maken van ons verkoopsucces ook uw verkoopsucces. Dat is nog eens een win-winsituatie.

Veilige verkoopbemiddeling bij de verkoop van uw caravan of camper

Wilt u uw camper of caravan verkopen, maar heeft u geen tijd of zin om hier energie in te steken? Maak gebruik van de verkoopbemiddeling van Campolife en uw caravan of camper is binnen no time verkocht. Wat moet u hiervoor doen?

  • Breng uw kampeermiddel naar Campolife waar uw camper of caravan kosteloos gestald wordt
  • Overhandig de sleutels, onderhoudshistorie en kopie van het kentekenbewijs aan onze verkoopbemiddelaar

Samen bepalen we de verkoopprijs en zetten we een advertentie op verschillende relevante websites. Is uw caravan of camper verkocht? Dan ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en ontvangt u van ons het opgeleverde bedrag. U loopt dus geen enkel financieel risico.

Verkoopbemiddeling voor directe inkoop van uw caravan of camper

Wenst u direct het overeengekomen bedrag te ontvangen? Dat kan ook. Maak dan gebruik van onze directe inkoop. In dit geval kopen wij uw camper of caravan over en heeft u er geen omkijken meer naar. De opbrengst is lager, maar u ontvangt direct het vrijwaringsbewijs en het bedrag. Interesse in een van onze dienstverleningen? Vul het aanvraagformulier in of kom langs in onze showroom in Heienoord. Vragen? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze wanneer u belt naar 0186 – 604000.

Anderen bekeken ook:

Caravan mover kopen | Dorema voortent | Enduro caravan mover

Aanvraagformulier

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder