Vacature
Verkoper kampeershop

Verkoper kampeershop Circa 2-3 dagen per week

(bijvoorbeeld als bijbaan naast je studie)
(beschikbaar per 1 februari 2021)

Wat zoeken wij

De Verkoper kampeershop zorgt samen met het team ervoor dat de winkel op orde is, netjes en schoon is en dat alles op de juiste wijze gepresenteerd wordt. Je verricht kassawerkzaamheden, je werkt elke zaterdag en daarbij nog roulerend één of twee dagen doordeweeks. Je vult de schappen bij, staat klanten te woord en geeft advies over de verschillende kampeeraccessoires. Daarnaast ben je vaak het eerste aanspreekpunt in de winkel. Mede door jouw open en vriendelijke houding verlaten onze klanten met een goed gevoel onze winkel! Voor deze functie zoeken wij een medewerker die flexibel inzetbaar is. Dit betekent dat er in de hoogtijdagen meer gewerkt kan worden dan in het laagseizoen.

Wie ben jij

Kamperen vindt je leuk! Je bent een klantvriendelijke en klantgerichte teamplayer die weet van aanpakken. Je hebt verkoopervaring en je hebt er geen moeite mee dat er in het hoogseizoen meer gewerkt moet worden. Op zaterdagen werken vind je geen probleem, evenals enkele koopzondagen. Je hebt een MBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij:

Wij bieden een baan in een leuk bedrijf, met gezellige collega’s, in een branche die volop in beweging is en met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd!

Op zoek naar een baan binnen een branche die volop in ontwikkeling is? Dan vragen wij je een motivatiebrief te sturen met c.v. per e-mail naar personeelszaken@campolife.nl.

Let op: alleen een c.v. of een verwijzing naar de c.v. wordt verder niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie over deze functie, bel dan 0186 60 4000 en vraag naar Gabi van de Wege

Bedrijfspresentatie                                                                   

Campolife is een toonaangevend bedrijf binnen haar branche. Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De branche is volop in beweging en richt zich door het innovatief bezig zijn met technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers tot een jonger publiek. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men ook op stap met luxe kampeermiddelen, voorzien van de meest geavanceerde technische apparatuur. Campolife heeft zich, naast het onderhoud van de kampeermiddelen, tevens toegelegd op de verkoop, in- en opbouw, reparatie en onderhoud van deze luxe technische accessoires.

Bedrijfscultuur

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Solliciteer direct

Meer informatie? Neem contact met ons op

E personeelszaken@campolife.nl

T 0186 60 4000

Showrooms open!
U KUNT CAMPOLIFE WEER (OP AFSPRAAK) BEZOEKEN
Afspraak maken

Afspraak maken

folder