Air Cirrus North 300/400

De Isabella Air Cirrus North is een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem. Voor- en zijkanten zijn gemaakt van ons traditionele en volledig doorgekleurde Isacryl, een licht, robuust en vooral ademend materiaal.

Het volledig doorgekleurde materiaal zorgt ervoor dat de kleuren van je opblaasbare voortent vele jaren mooi blijven. Het Isacryl materiaal zorgt ervoor dat je opblaasbare voortent kan ademen en met de grote horren in beide zijkanten krijg je een optimaal binnenklimaat en minimale condensvorming.

Grote en heerlijke hoge woonkamer

In de Cirrus North is er ruimte genoeg voor het hele gezin. Met een diepte van 275 cm en volledig verticale wanden krijg je een ruime en hoge woonkamer. Je kunt de ruimte bovendien nóg groter maken met Air Annex aan zowel de rechter- als linkerzijde van de voortent. De Annex heeft een extra hoge ritsopening in de zijkanten, zodat je het gevoel krijgt dat de Annex gewoon onderdeel van de tent zelf is. Zo krijg je de beschikking over een multifunctionele extra ruimte van 6 m2, te gebruiken als extra slaapkamer, eet- of speelruimte enz. Met Air Annex aan beide zijkanten verdubbel je het oppervlak van de voortent.

Geen extra stokken

Een bijzonder detail bij de Cirrus North is dat je geen extra stokken mee hoeft te nemen. De tent bestaat voor 100% uit luchtbuizen en je hoeft daarom geen extra stokken te plaatsen in de petluifel of bij de caravan. De petluifel beschermt de tent tegen weer en wind en zorgt tegelijkertijd voor een aangename schaduw.

Gebruiksvriendelijk luchtsysteem

Het IsaAir luchtsysteem hoef je maar op één plek op te pompen en het is zeer eenvoudig te gebruiken. Het modulaire luchtsysteem met ventielverbindingen tussen alle modules zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk een luchtbuis eraf kunt klikken – nadat je het verbindingsventiel naar de andere modules hebt dichtgedaan – en kunt vervangen terwijl de tent gewoon blijft staan. Het On/Off contact geeft duidelijk aan of de luchtverbinding open of dicht is. De luchtbuizen bestaan uit 3 lagen, die ervoor zorgen dat ze goed dicht zijn en stabiel blijven staan.

Details

  • Diepte: 275 cm
  • In de Cirrus North is er ruimte genoeg voor het hele gezin
  • Het IsaAir luchtsysteem hoef je maar op één plek
  • Nu verkrijgbaar in 3 en 4 meter breed en met ventielen in alle 3 de frontkanalen, zodat je bij het afbreken de lucht er sneller uit kan laten lopen. 

Prijzen

AdviesprijsOnze prijsBinnenhemelVloerExtra Verandastang
Isabella Air Cirrus North 3002.699,-2.429,-Van 150,- voor 135,-Van 175,- voor 157,-Van 55,- voor 49,50,-
Isabella Air Cirrus North 4002.799,-2.519,-Van 170,- voor 153,-Van 199,- voor 179,-Van 65,- voor 58,50,-
Isabella Air uitbouw (annex) 1.449,-1.304,-Van 135,- voor 121,-Van 150,- voor 135,-