Vouwwagen tweedehands
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een specialist waar u een gebruikte vouwwagen tweedehands kunt kopen? Voor een vouwwagen occasion komt u in Zuid-Holland naar Campolife. Wij zijn het grootste occasion-center van Zuid-Holland en bij ons kunt u uitstekend terecht voor het kopen van een gebruikte vouwwagen. Naast vouwwagens vindt u in ons aanbod natuurlijk ook diverse caravans en campers. Deze kunt u net als een tweedehands vouwwagen bij Campolife tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen.

Gebruikte vouwwagen tweedehands kopen bij Campolife

Als hét toonaangevende kampeerbedrijf van Zuid-Holland is Campolife u graag van dienst als u een occasion vouwwagen nodig heeft. Door onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van zaken mogen wij onszelf inmiddels een ware specialist noemen op het gebied van kampeermiddelen. Bij ons is service geen afdeling, maar een mentaliteit. De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats en onze enthousiaste medewerkers zullen er alles aan doen om de ideale tweedehands vouwwagen voor u te vinden.

Occasion of nieuwe vouwwagen: beste prijs-kwaliteitverhouding

Behalve voor een occasion vouwwagen kunt u bij onze showroom in Zuid-Holland ook de nieuwste vouwwagens komen bekijken. Wij verkopen onder meer diverse vouwwagens van het topmerk Jamet. Zowel bij nieuwe als bij een tweedehands vouwwagen bent u bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maak uw keuze uit verschillende prijs-, gewichts- en leeftijdsklassen.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u een gebruikte vouwwagen kopen bij Campolife? Of heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom aan de Langeweg 1a in Heinenoord. U kunt onze medewerkers via 0186 – 604000 ook telefonisch bereiken.

Anderen bekeken ook:

Onderhoudsbeurt vouwwagen | Dethleffs caravans kopen | Fendt kopen

Aanvraagformulier

X

Campolife is extra open op:

2e Paasdag

Paasmaandag 22 april,
11:00 - 17:00

2e paasdag geopend