Winkel medewerker Minimaal 3 dagen per week

Winkel medewerker Minimaal 3 dagen per week

Wat zoeken wij

De winkelmedewerk(st)er zort ervoor dat de winkel op orde is, vult de schappen bij, zorgt dat de winkel netjes en schoon is en dat alles op de juiste wijze gepresenteerd wordt. Je staat klanten te woord en geeft advies over de verschillende kampeeraccessoires. Daarnaast ben je als kassamedewerk(st)er vaak het eerste aanspreekpunt in de winkel. Mede door jouw open en vriendelijke houding verlaten onze klanten met een goed gevoel onze winkel! Voor deze functie zoeken wij een medewerk(st)er die flexibel inzetbaar zijn.

Functie-eisen

  • Je bent een aanpakker en kunt goed onder druk werken
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding
  • Je bent zeer nauwkeurig
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent flexibel inzetbaar. Dit houdt in dat je ook beschikbaar bent voor enkele koopavonden, de zaterdag en incidenteel koopzondagen
  • Je hebt MBO niveau

Op zoek naar een baan binnen een te gek bedrijf, waar altijd een vakantiegevoel heerst? Stuur dan je motivatiebrief met c.v. per email naar personeelszaken@campolife.nl.

Wil je meer informatie over deze functie, bel dan 0186 60 4000 en vraag naar Gabi van de Wege. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf, waar we trots op zijn

Campolife is een sympathiek, spraakmakend en uitnodigend kampeerbedrijf in Zuid-Holland. Wij beschikken over meer dan een halve eeuw ervaring en kunnen ons promoten met een vakkundig en klantgericht team aan medewerkers(ters). Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De kampeerbranche is volop in beweging en binnen Campolife richten we ons op innovatieve wijze op de technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men veelal ook op stap met luxe kampeermiddelen. Campolife richt zich, naast de verkoop van caravans, campers en vouwwagens, ook op onderhoud en reparatie alsmede het monteren van de meest geavanceerde technische apparatuur op deze kampeermiddelen.

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door de werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

folder