Winkelmedewerker met technische kennis

Winkelmedewerker met technische kennis

Fulltime

Voor ons groeiende bedrijf zoeken wij een enthousiaste winkelmedewerker met technische kennis. We zoeken iemand die een (Elektro)technische achtergrond heeft en die tevens een commercieel talent is. Je kunt je kennis met enthousiasme overbrengen aan onze klanten.

Wat wordt jouw uitdaging?

Samen met een team van enthousiaste en kundige collega’s draag je zorg voor een optimale presentatie van jouw deel van de winkel, werk je aan het verder uitbreiden van de verkoop van technische accessoires en vind je het leuk om van tijd tot tijd zelf je handen uit de mouwen te steken als een klant met een uitdagende reparatie bij je balie staat.

Ons bedrijf, waar we trots op zijn

Campolife is een sympathiek, spraakmakend en uitnodigend kampeerbedrijf in Zuid-Holland. Wij beschikken over meer dan een halve eeuw ervaring en kunnen ons promoten met een vakkundig en klantgericht team aan medewerkers(ters). Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De kampeerbranche is volop in beweging en binnen Campolife richten we ons op innovatieve wijze op de technische ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers. Was kamperen in vroeger tijden simpel, met een tent of vouwwagen en een gaspitje, tegenwoordig gaat men veelal ook op stap met luxe kampeermiddelen. Campolife richt zich, naast de verkoop van caravans, campers en vouwwagens, ook op onderhoud en reparatie alsmede het monteren van de meest geavanceerde technische apparatuur op deze kampeermiddelen.

Campolife is een bedrijf waar mensen werken met een no-nonsense mentaliteit en met passie voor hun vak. Een bedrijf waar het normaal is dat er grote pieken zijn qua drukte en waarin er hard gewerkt moet worden om alles voor de klanten helemaal perfect voor elkaar te krijgen. Maar daarnaast is het ook normaal dat er maanden zijn waarin de werkdruk lager is. De lijnen zijn kort, waardoor snel geschakeld kan worden. Dat is fijn en wordt zowel door de werknemers als klanten als positief ervaren. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Kortom een cultuur waar men zich al snel op zijn plaats voelt.

Ben jij degene die wij zoeken?

Ben jij commercieel? Heb jij aantoonbare technische kennis? Ben jij resultaatgericht? Ben jij een echt detailhandel mens? Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Dan is deze vacature echt iets voor jou! De ideale kandidaat voor deze functie is een ervaren commerciële persoon met elektrotechnische kennis. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur affiniteit met de kampeerbranche. Je beschikt over een echte werkmentaliteit, houdt van aanpakken en bent secuur in je werk. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je alle zaterdagen werkt en daarnaast een aantal feestdagen, zondagen en koopavonden.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Stuur jouw overtuigende motivatiebrief met c.v. naar personeelszaken@campolife.nl.  Voor meer informatie kunt je bellen naar Gabi van de Wege op 0186 60 4000. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

folder