Home » Camper automaat

 

 

Een camper met automaat

Een camper met automaat koopt u bij Campolife in Heinenoord, regio Rotterdam. In onze showroom staan diverse campers die voorzien zijn van een automaat. Als u kiest voor een automaat, maakt u hiermee de keuze voor een meer ontspannen rit op de weg. Soms moet u uren rijden voor u op de plaats van bestemming bent. Dan zorgt de automaat ervoor dat u een stuk relaxter rijdt. Gun uzelf of de bestuurder deze luxe en geniet allebei van de vakantie.

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

 

De voordelen van een camper met automaat

Kiest u voor een camper met automaat? Dan hoeft u niet zelf meer de koppeling in te drukken en te schakelen, maar doet de camper dit voor u. Zo kunt u meer ontspannen achter het stuur en meer energie steken in het verkeer en de omgeving. Bovendien hoeft u tijdens lange ritten of files niet continu te wisselen tussen verschillende versnellingen. Schakelmomenten zijn met de automaat namelijk geheel verleden tijd. We laten u in onze winkel graag de verschillende campers met en zonder automaat zien, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Denk hierbij onder andere aan:

 

Bekijk onze campers met automaat

Kom langs in onze showroom en bekijk de camper met automaat waar u geïnteresseerd in bent. We geven u graag advies over onze campers. Heeft u voor of na uw bezoek nog vragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0186 – 604000.

 

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image