Home » Camper automaat
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Een camper met automaat

Een camper met automaat koopt u bij Campolife in Heinenoord. In onze showroom staan diverse campers die voorzien zijn van een automaat. Als u kiest voor een camper met automaat, maakt u hiermee de keuze voor een meer ontspannen rit op de weg. Soms moet u uren rijden voordat u op de plaats van bestemming bent. Dan zorgt een automaat ervoor dat u een stuk relaxter rijdt. Gun uzelf deze luxe en geniet zowel als chauffeur en tevens als bijrijder van uw vakantie.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

De voordelen van een camper met automaat

Kiest u voor een camper met automaat? Dan hoeft u niet zelf meer de koppeling in te drukken en te schakelen, maar doet de camper dit voor u. Zo zit u meer ontspannen achter het stuur en kunt u meer energie steken in het verkeer en de omgeving. Bovendien hoeft u tijdens lange ritten of files niet continu te wisselen tussen verschillende versnellingen. Schakelmomenten zijn met een automaat namelijk geheel verleden tijd. We laten u in onze winkel graag de verschillende campers met en zonder automaat zien, zodat u een camper vindt die bij u past. Denk hierbij onder andere aan:

We vertellen u graag meer over de verschillende soorten campers met automaat in ons aanbod.

Breng een bezoek aan onze campershowroom

Kom langs in onze showroom en bekijk de camper met automaat waar u geïnteresseerd in bent. We geven u graag advies over onze campers. Heeft u voor of na uw bezoek nog vragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0186 – 604000. Ons team staat voor u klaar en helpt u met plezier verder, zodat u een camper met automaat vindt die perfect aansluit op uw wensen en behoeftes.

Vragen of meer informatie nodig?