Home » Caravan verhuur

Huren

Wanneer u elk jaar vrij wilt zijn om opnieuw te kiezen hoe u uw vakantie viert, is het huren van een caravan uit de verhuur van Campolife ideaal! Door een caravan te huren, hoeft u namelijk geen grote investering te doen. U hoeft geen caravan aan te schaffen en te onderhouden. Wij zijn hét adres voor het huren van nieuwe caravans. U krijgt elke caravan van onze verhuur gebruiksklaar mee, dus compleet met kachel, koelkast, voortent, gasflessen en elektrische aansluitsnoeren.

*bij een minimale huurperiode van vier weken, m.u.v. het hoogseizoen.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

Caravan: verhuur 2022

Ook zo’n zin in een heerlijke vakantie met de caravan? Lekker gaan en staan waar u wilt, op zoek naar de ideale kampeerbeleving? Of u nu gaat genieten aan het strand, heerlijk in de bossen of lekker in de frisse lucht in de bergen, dankzij het huren van een caravan uit de verhuur van Campolife gaat u op reis met een veilige en comfortabele caravan van het nieuwste model. Al onze caravans zijn 2022-modellen en onder andere voorzien van een hordeur, boiler, toilet, kachel, comfortabele slaapmatrassen en anti-slingerkoppeling. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van airco en/of vloerverwarming. Iedere caravan die u bij ons kunt huren, is standaard uitgerust met onder andere:

Stel gerust uw vragen

Wilt u gebruikmaken van onze verhuur om een mooie caravan te huren? Of heeft u vragen over ons aanbod, onze service of koopmogelijkheden? Neem in al deze gevallen gerust contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000 of bezoek onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam. Wij helpen u graag!

Contact

EXTRA OPEN

ZONDAG 21 AUGUSTUS

11:00-17:00

Popup Image