Onze caravans/campers zijn per maand véél voordeliger dan u denkt!

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren en u zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw caravan/camper.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan/camper die op dit moment precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een caravan/camper met een andere indeling als de kinderen bijvoorbeeld niet meer meegaan.

Of wilt u misschien liever uw eigen geld achter de hand houden voor andere uitgaven die u gepland heeft? Het Caravan- en CamperDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw caravan/camper, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,-. Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Een caravan/camper aanschaffen met het Caravan- of CamperDreams Concept wordt ervaren als de meest uitgekiende en betrouwbare manier van een caravan/camper kopen. Immers, als u op deze manier een caravan/camper koopt, dan weet u zeker dat u binnen enkele jaren wéér een goede deal met ons kunt maken.

Klik op de caravan òf camper afbeelding hieronder om uw gewenste maandbedrag te berekenen!