Onze caravans/campers zijn per maand véél voordeliger dan u denkt!

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren en u zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw caravan/camper.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan/camper die op dit moment precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een caravan/camper met een andere indeling als de kinderen bijvoorbeeld niet meer meegaan.

Of wilt u misschien liever uw eigen geld achter de hand houden voor andere uitgaven die u gepland heeft? Het Caravan- en CamperDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw caravan/camper, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,-. Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Een caravan/camper aanschaffen met het Caravan- of CamperDreams Concept wordt ervaren als de meest uitgekiende en betrouwbare manier van een caravan/camper kopen. Immers, als u op deze manier een caravan/camper koopt, dan weet u zeker dat u binnen enkele jaren wéér een goede deal met ons kunt maken.

Klik op de caravan òf camper afbeelding hieronder om uw gewenste maandbedrag te berekenen!

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image