Kom uw camperbus kopen bij Campolife. Een camperbus is eigenlijk een bestelbus, die is omgebouwd tot camper. Een camperbus rijdt zeer comfortabel en is ook van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een heerlijke vakantie waarin u kunt gaan en staan waar u wilt. Want dat is het grote voordeel van een campervakantie: de ultieme vrijheid. U rijdt naar de plaats van bestemming en heeft zich binnen mum van tijd geïnstalleerd. Wilt u vanuit uw vakantieadres ergens naartoe? Of wilt u uw vakantieland verder verkennen? Dan ruimt u uw kampeerspullen eenvoudig op en bent u klaar voor vertrek.

Keuze uit verschillende merken wanneer u een camperbus gaat kopen bij Campolife in Heinenoord

Bij Camplife in Heinenoord heeft u de keuze uit veel verschillende merken wanneer u een camperbus of camper gaat kopen. Dit zijn zeer bekende merken als Knaus, maar ook minder bekende merken zoals Tec, Laika en Mc Louis. Op deze manier kunt u ongeacht uw budget een camperbus kopen. Voor welke camperbus u ook gaat, ze zijn altijd van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze bijvoorbeeld schoteltelevisie, airco en vaste bedden. Sommige wekken zelfs hun eigen energie op door middel van zonnepanelen.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Het kopen van een camperbus is geen activiteit die u dagelijks doet. Het is een grote investering. Laat u daarom goed adviseren door onze experts. Kom hiervoor langs bij onze uitgebreide showroom in Heinenoord. Wij staan hier graag voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.