Home » Camperbus kopen

 

Een camperbus kopen geeft ultieme vrijheid

Kom uw camperbus kopen bij Campolife. Een camperbus is eigenlijk een bestelbus, die is omgebouwd tot camper. Een camperbus rijdt zeer comfortabel en is ook van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een heerlijke vakantie waarin u kunt gaan en staan waar u wilt. Want dat is het grote voordeel van een campervakantie: de ultieme vrijheid. U rijdt naar de plaats van bestemming en heeft zich binnen mum van tijd geïnstalleerd. Wilt u vanuit uw vakantieadres ergens naartoe? Of wilt u uw vakantieland verder verkennen? Dan ruimt u uw kampeerspullen eenvoudig op en bent u klaar voor vertrek met de buscamper die u bij ons kunt kopen.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

Keuze uit verschillende merken wanneer u een camperbus gaat kopen

Bij Campolife heeft u de keuze uit veel verschillende merken wanneer u een camperbus of camper gaat kopen. Sinds 2022 is Campolife officieel dealer van Dethleffs én Sunlight campers. Daarnaast hebben we regelmatig occasion buscampers en campers van verschillende merken te koop. Op deze manier kunt u ongeacht uw budget een camperbus kopen. Welke buscamper u ook gaat kopen, u kunt ze altijd van alle gemakken voorzien. In onze ruime kampeerwinkel vindt u allerlei onderdelen voor uw (bus)camper, zoals fietsendragers, movers, airco’s, satellietschotels en luifels. U kunt ook uw eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen.

Vraag persoonlijk advies bij het kopen van een buscamper

Het kopen van een camperbus is geen activiteit die u dagelijks doet. Het is een grote investering. Laat u daarom goed adviseren door onze experts als u een buscamper wilt kopen. Kom hiervoor langs bij onze uitgebreide showroom in Heinenoord bij Rotterdam. Wij staan hier graag voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen over de koop van een buscamper, de bemiddeling van een camper of een camperfietsenrek? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000.

Contact

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image