Home » Camperbus kopen
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Een camperbus kopen geeft ultieme vrijheid

Een camperbus kopen doet u natuurlijk bij Campolife in Heinenoord! Een camperbus is eigenlijk een bestelbus, die is omgebouwd tot camper. Een camperbus rijdt zeer comfortabel en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een heerlijke vakantie waarin u kunt gaan en staan waar u wilt. Want dat is het grote voordeel van een buscamper nieuw of occasion kopen: de ultieme vrijheid. U rijdt naar de plaats van bestemming en heeft zich in een mum van tijd geïnstalleerd. Wilt u uw vakantieland verder verkennen met een buscamper die wij te koop aanbieden? Dan ruimt u uw kampeerspullen eenvoudig op en bent u klaar voor vertrek met de buscamper die u bij ons kunt kopen.

Keuze uit verschillende merken wanneer u een camperbus gaat kopen

Bij Campolife heeft u de keuze uit veel verschillende merken wanneer u een camperbus of een camper gaat kopen. Sinds 2022 is Campolife officieel dealer van onder andere Dethleffs-campers. Daarnaast hebben we regelmatig occasion buscampers en campers van verschillende merken te koop. Op deze manier kunt u ongeacht uw budget een camperbus kopen. Welke buscamper u ook gaat kopen; u kunt uw buscamper occasion altijd van alle gemakken voorzien. In onze ruime kampeerwinkel vindt u allerlei onderdelen voor uw (bus)camper, zoals fietsendragers, movers, airco’s, satellietschotels en luifels. U kunt ook uw eigen energie opwekken door zonnepanelen voor uw buscamper occasion te kopen.

Vraag persoonlijk advies bij het kopen van een buscamper

Het kopen van een camperbus is natuurlijk niet niks. Het is een grote investering. Laat u daarom goed adviseren door de experts van onze caravan- en camperdealer als u een buscamper wilt kopen. Kom hiervoor langs in onze uitgebreide showroom; wij staan hier graag voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen over het kopen van een buscamper occasion bij dé campermakelaar? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000. Wij bieden altijd een passende buscamper te koop aan!

Vragen of meer informatie nodig?