Home » Campingwinkel

 

 

Campingwinkel

In onze ruime campingwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan kampeerartikelen. Onze ervaren medewerkers laten u graag het assortiment zien en voorzien u van passend advies. Naast vele onderdelen voor campers en caravans, zoals fietsendragers, movers, airco’s, satellietschotels, luifels, levelsystemen en anti-slinger-systemen, vindt u in onze campingwinkel echt alles voor uw kampeervakantie, een dagje strand of heerlijk in uw eigen tuin of terras. Denk hierbij aan (strand)stoelen, (camping)tafels, koelboxen, partytenten, parasols, barbecues, serviezen, glazensets, slaapbenodigdheden en slippers. Onze ruime showroom is gevestigd in Heinenoord, dicht bij Rotterdam en is maar liefst 8000m2. Naar wat voor kampeerbenodigdheden u ook op zoek bent, in onze kampeershop vindt u het gegarandeerd!

 

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Onze Caravans Onze Campers

 

Wij hebben zowel een fysieke campingwinkel als een online kampeershop

Naast een fysieke campingwinkel hebben we ook een online kampeershop. Wanneer u niet in de buurt woont of het gewoon makkelijk wilt houden, bestelt u uw artikelen eenvoudig online. Zoekt u bijvoorbeeld campingtafels en -stoelen, keukenapparatuur en verlichting? Heeft u daarnaast slaapbenodigdheden nodig en zelfs een fietsrek voor uw camper? Bestel het in onze kampeershop! In onze webshop vindt u slechts een deel van ons assortiment. Als u ons volledige assortiment wilt bekijken, komt u het best langs bij onze campingwinkel. In onze showroom vindt u tevens onze collectie aan goedkope campers en caravans van diverse merken.

 

Vraag advies aan onze specialisten

Laat u adviseren door de ervaren medewerkers in onze campingwinkel. Zij staan hier voor u klaar om u te voorzien van meer informatie en advies op maat. Bestelt u uw artikelen in de kampeershop en heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0186 – 604000. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

MEER INFORMATIE OVER

HUREN IN 2023?

Klik dan hier >>

Popup Image