Home » Caravan met stapelbed
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Caravan met stapelbed

Als u kiest voor een caravan met stapelbed, geniet u met het hele gezin van kampeervakanties. Voor de kinderen is het waarschijnlijk een heel avontuur om in een stapelbed te slapen, vooral als ze dit thuis niet hebben. Misschien wilt u uw kleinkinderen wel af en toe mee op vakantie nemen, en bent u daarom op zoek naar een caravan met stapelbed. Hoe dan ook: het team van Campolife uit Heinenoord helpt u graag met het vinden van de caravan die bij u past.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Een caravan met stapelbed biedt een en al gezelligheid!

Het is voor kinderen natuurlijk hartstikke leuk om op vakantie te gaan met een caravan met stapelbed. De kans is – wanneer u met meerdere kinderen op reis gaat – wel groot, dat de aloude discussie zal ontstaan over wie in het bovenste bed mag slapen. De beste tip hiervoor is natuurlijk afwisselen: eerste de één een nacht boven, dan de ander. Wanneer het u leuk lijkt om een caravan met stapelbed aan te schaffen om met uw kinderen of kleinkinderen op pad te gaan, helpen wij u graag om de caravan te vinden die aansluit op uw wensen en behoeftes. Als u op zoek bent naar een caravan met enkele bedden kunt u uiteraard ook bij ons terecht. We laten u graag alle opties zien in onze showroom, zodat u een prachtige nieuwe caravan kunt kopen om de wereld samen te verkennen.

Bekijk alle caravans in onze uitgebreide showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende opties voor een caravan met stapelbed? Of wilt u ook nog de andere mogelijkheden bekijken, bijvoorbeeld modellen met losse bedden? Dan nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar laten we u de kampeervoertuigen zien die het beste aansluiten op uw wensen. Als u vragen heeft over een van onze caravans, belt u gerust naar 0186 – 604000.

Vragen of meer informatie nodig?