De Dethleffs Aero caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een Dethleffs Aero caravan? Dan zit u bij Campolife helemaal goed! Wij bieden verschillende modellen aan van dit merk die allemaal bekend staan om de goede kwaliteit. De kampeervoertuigen worden voor scherpe prijzen aangeboden en u profiteert dan ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u weten wat de Dethleffs Aero caravans zo bijzonder maakt? Daar vertellen wij u graag meer over!

De voordelen van een Dethleffs Aero caravan

Wanneer u een Dethleffs Aero caravan koopt, kiest u voor betrouwbaarheid, solide kwaliteit en een modern design. De caravan is van alle gemakken voorzien, zodat u onbezorgd op kampeervakantie gaat. Zo beschikt het voertuig over een brede toegangsdeur, 17 inch aluminium velgen, warmwatervoorziening en optimale ventilatie voor een gezond binnenklimaat. Ook beschikt het voertuig over vaste bedden met 7-zone EvoPoreHRC Premium matrassen op een ergonomische lattenbodem.

Andere modellen van dit merk

Dethleffs is een geliefd merk onder vele kampeerders en daarom bieden ze naast de Aero caravan nog vele andere modellen aan, zowel caravans als campers. Denk hierbij aan:

Kom langs in onze showroom

Wilt u ook een Dethleffs Aero caravan of een van de andere mooie modellen van dit merk kopen? Kom dan langs in onze showroom in Heinenoord, goed te bereiken vanuit Rotterdam. Hier bewondert u alle kampeervoertuigen en krijgt u deskundig advies. Heeft u vragen? Bel ons dan op 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder