Diverse goedkope campers van topkwaliteit
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Wist u dat u bij Campolife in Heinenoord ook terecht kunt voor goedkope campers? Naast nieuwe campers bieden wij ook TopOccasions aan. Deze tweedehands campers zijn van hoge kwaliteit én verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs. De goedkope campers variëren in formaat, leeftijd en aantal slaapplaatsen. Ook de prijsklasse verschilt. Met ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een camper die bij u past.

Met onze goedkope campers gaat u zorgeloos op vakantie

Wanneer u een camper uit onze TopOccasions koopt, weet u zeker dat de camper perfect functioneert. Voordat u de camper meeneemt, voeren we namelijk een BOVAG-keuring en eventueel nodige reparaties uit. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de camper in perfecte staat is. U neemt de camper zorgeloos op vakantie met de zekerheid dat alles naar behoren blijft werken.

Kom onze goedkope campers bekijken in onze showroom in Heinenoord

Online vindt u een overzicht van de tweedehands campers die wij momenteel te koop hebben staan. Maar u krijgt pas écht een goed beeld van de camper wanneer u hem in het echt bekijkt. Daarom hebben we al onze goedkope campers ruimtelijk opgesteld in de showroom. Bekijk de campers en caravans van buiten én van binnen en kies uw favoriet. Heeft u een vraag over ons huidige assortiment? Of wilt u iets anders vragen? Neem gerust contact op via 0186 – 604000. Wij staan u graag te woord.

Aanvraagformulier

EXTRA OPEN
2e Pinksterdag
24 MEI 11:00-17:00
Afspraak maken
folder