Home » Caravan verhuur
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Caravan en camper verhuur

Wanneer u elk jaar vrij wilt zijn om opnieuw te kiezen hoe u uw vakantie viert, dan kiest u voor een caravan of camper uit onze verhuur! Wanneer u besluit om een caravan of camper te huren bij Campolife in Heinenoord, hoeft u namelijk geen grote investering te doen. U hoeft het kampeermiddel daarnaast niet te onderhouden. Wij zijn hét adres voor het huren van een mooie camper of caravan.

Een mooie caravan of camper uit onze verhuur: 2024

Heeft u ook zo’n zin in een heerlijke vakantie met de caravan? Lekker gaan en staan waar u wilt, op zoek naar de ideale kampeerbeleving? Of u nu gaat genieten aan het strand, heerlijk in de bossen of lekker in de frisse lucht in de bergen: dankzij het huren van een caravan uit onze verhuur, gaat u op reis met een veilige en comfortabele caravan van het nieuwste model. Al onze caravans zijn 2024-modellen en onder andere voorzien van een hordeur, boiler, toilet, kachel, comfortabele matrassen en anti-slingerkoppeling. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van airco en/of vloerverwarming. Iedere caravan die u bij ons kunt huren, is standaard uitgerust met onder andere:

Download de caravan huurfolder:

Sinds 2022 kunt u bij ons ook een camper huren

Wilt u liever een camper huren? Ook dat is mogelijk bij Campolife! Bij ons gaat u op reis met een camper van Dethleffs of Sunlight uit modeljaar 2023/2024. Veilig, comfortabel en voordelig, want we verhogen we de huurtarieven niet, deze blijven gelijk aan afgelopen jaar. Een camper is standaard uitgerust met onder andere:

Download de camper huurfolder:

Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van verhuur

Wilt u direct een camper of caravan uit onze verhuur reserveren of ontvangt u graag meer informatie over het huren van een kampeermiddel? Bel naar 0186 – 604000 of stuur een e-mail naar info@campolife.nl. U kunt hier ook de caravan verhuurfolder of camper verhuurfolder bekijken. Belangrijk om te weten, is dat alle caravans en campers die wij als caravan- en camperdealer aanbieden te huur zijn met rijbewijs B (hetzelfde rijbewijs als het gewone autorijbewijs).

Vragen of meer informatie nodig?