Home » Caravan verhuur

Huren

Wanneer u elk jaar vrij wilt zijn om opnieuw te kiezen hoe u uw vakantie viert, is het huren van een caravan of camper uit de verhuur van Campolife ideaal! Als u kiest voor huren, hoeft u namelijk geen grote investering te doen. U hoeft geen caravan of camper aan te schaffen en te onderhouden. Wij zijn hét adres voor het huren van nieuwe caravans en campers.

Caravans en campers: verhuur 2023

Ook zo’n zin in een heerlijke vakantie met de caravan? Lekker gaan en staan waar u wilt, op zoek naar de ideale kampeerbeleving? Of u nu gaat genieten aan het strand, heerlijk in de bossen of lekker in de frisse lucht in de bergen, dankzij het huren van een caravan uit de verhuur van Campolife gaat u op reis met een veilige en comfortabele caravan van het nieuwste model. Al onze caravans zijn 2023 modellen en onder andere voorzien van een hordeur, boiler, toilet, kachel, comfortabele slaapmatrassen en anti-slingerkoppeling. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van airco en/of vloerverwarming. Iedere caravan die u bij ons kunt huren, is standaard uitgerust met onder andere:

Download de caravan huurfolder:

Huurfolder caravans

Sinds 2022 kunt u ook een camper huren bij Campolife!

Wilt u liever op pad met een camper? Ook dat is mogelijk bij Campolife! Bij ons gaat u op reis met een camper van Dethleffs of Sunlight uit modeljaar 2022/2023. Veilig, comfortabel en voordelig, want bij Campolife verhogen we de huurtarieven niet, deze blijven gelijk aan afgelopen jaar. Een camper is standaard uitgerust met onder andere:

Download de camper huurfolder:

Huurfolder campers

Neem contact met ons op

Wilt u direct reserveren of meer informatie over het huren van een caravan of camper uit onze verhuur? Bel naar 0186 – 604000 of stuur een e-mail naar info@campolife.nl. U kunt hier ook de caravan verhuurfolder of camper verhuurfolder bekijken. Belangrijk om te weten, is dat alle caravans en campers die wij verhuren zijn geschikt voor rijbewijs B (hetzelfde rijbewijs als het gewone autorijbewijs).

Contact

IN PAASWEEKEND IS CAMPOLIFE OPEN OP:
Goede Vrijdag (09.00-17.30) èn 2e Paasdag (11.00-17.00)

Popup Image