Huren

Wanneer u elk jaar vrij wilt zijn om opnieuw te kiezen hoe u uw vakantie viert, is camper verhuur van Campolife ideaal! Door een camper te huren, hoeft u namelijk geen grote investering te doen. U hoeft geen camper aan te schaffen en te onderhouden. Wij zijn hét adres voor het huren van een nieuwe camper. U krijgt de camper gebruiksklaar mee.

En belangrijk om te weten: alle campers die wij verhuren zijn geschikt voor rijbewijs B (hetzelfde rijbewijs als het gewone autorijbewijs).

Camperverhuur 2024

Ook zo’n zin in een heerlijke vakantie met een camper? Lekker gaan en staan waar u wilt, op zoek naar de ideale kampeerbeleving? Of u nu gaat genieten aan het strand, heerlijk in de bossen of lekker in de frisse lucht in de bergen, bij Campolife gaat u op reis met een camper van Dethleffs of Sunlight uit modeljaar 2023/2024. Veilig, comfortabel en voordelig, want bij Campolife verhogen we de huurtarieven niet, deze blijven gelijk aan afgelopen jaar.

Standaard uitgerust met o.a.:

  • Navigatie
  • Achteruitrijcamera
  • Luifel
  • Fietsendrager
  • Accessoirepakket
  • Veiligheidpakket

Prijzen

Minimale huurperiode in het hoogseizoen: 2 weken.
Minimale huurperiode buiten het hoogseizoen: 1 week.

Beschikbare extra’s:

  • Kampeerset: tafel + 2 kampeerstoelen:  € 15,- p.w.

  • Kampeerset: tafel + 4 kampeerstoelen:  € 20,- p.w.

Stel gerust uw vragen

Wilt u gebruikmaken van onze camperverhuur en een mooie Dethleffs of Sunlight camper huren? Of heeft u vragen over ons aanbod, onze service of koopmogelijkheden? Neem in al deze gevallen gerust contact met ons op door te bellen naar 0186 – 604000 of te mailen naar info@campolife.nl. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Heinenoord, nabij Rotterdam. Wij helpen u graag!

Huurvoorwaarden

Heeft u een camper gehuurd bij ons, dan wilt u natuurlijk wel weten welke voorwaarden hier aan verbonden zijn. 

Daarom vindt u hier onze algemene huurvoorwaarden

Huurt u liever een caravan? Klik dan hier voor meer informatie!

Aanvraagformulier camperverhuur

EXTRA OPEN

ZONDAG 23 JUNI

 (12:00-17:00)

Popup Image